Begin een laseergraveerbedrijf

Wanneer u kiest voor lasergraveren, kunt u met een beperkte investering een bedrijf in een groeiende sector starten.

Lasersystemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u in minder dan geen tijd kunt starten. Bovendien zijn ze zo betaalbaar dat ze gewoonlijk in korte tijd al rendement opleveren! Of u nu een fysieke winkel wilt openen of vanuit huis wilt werken: u zult zonder meer ervaren dat lasergraveringen een rendabele nieuwe manier van inkomsten bieden.


We geven u een paar ideeën om u op weg te helpen:

  • Graveren van huwelijksgeschenken: fotoalbums, geëtste glazen;
  • Graveren van foto's: familieherinneringen op marmer;
  • Graveren van borden: maatwerkborden van hout en acryl;
  • Modellen: van architectonische modellen tot speelgoed.

Maak kennis met Celeste Wong, een ondernemer die lasermachines gebruikte om van haar passie voor horloges een uniek, succesvol bedrijf te maken:Wat heb ik nodig om een bedrijf te beginnen?

Met een lasermachine wordt een bedrijf opstarten kinderspel. Alles wat u nodig hebt is de laser, uw eigen computer en uw favoriete grafisch programma (CorelDRAW, Illustrator, Photoshop - aan u de keuze!) De laser werkt als een printer - u importeert uw afbeeldingen, foto's of tekst en positioneert het ontwerp op de te graveren stukken, waarna ze in enkele ogenblikken gegraveerd kunnen worden!

Is het rendabel?

Wanneer u een product voorziet van gepersonaliseerde graveringen, stijgt zowel de waarde ervan als uw omzet! Sommige van onze klanten verdienen hun machines terug met hun eerste graveeropdracht! Door de grote verscheidenheid aan hoogwaardige machines, afmetingen en wattages, komt u erachter waarom mensen over de hele wereld ontdekken hoe winstgevend een Epilog Lasersysteem is!

Welke cursussen biedt u aan?

We bieden onze klanten zowel lokale cursussen als online trainingen. Uw ontwerpsoftware is het belangrijkste aspect. Wanneer u weet hoe u Corel of een ander softwarepakket moet gebruiken, bent u al voor 90% op de goede weg. De lasers zijn extreem gebruiksvriendelijk en werken net als uw printer.

Welke materialen kan ik graveren en snijden met de laser?

Het geweldige aan het starten van een laserbedrijf is dat de Epilog Llasersystemen zo veelzijdig zijn. U kunt met eenzelfde machine hout, acryl, kunststof, stof, marmer, glas en nog veel meer materialen graveren en/of snijden. Alleen uw fantasie vormt een beperking!

Waar vind ik meer informatie?

help desk software