Inhoudsopgave van de privacyverklaring, effectief per 06-04-2009:


Onze toewijding aan privacy
Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy beter te beschermen bieden we deze verklaring waarin we onze online informatiepraktijken uitleggen en de keuzes die u kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt. Om deze verklaring makkelijk vindbaar te maken, hebben we hem beschikbaar gemaakt op onze homepagina en in ieder deel van de website waar persoonlijk identificeerbare informatie gevraagd kan worden.

De informatie die wij verzamelen:
Deze verklaring geldt voor alle informatie die wordt verzameld of verzonden op de website van Epilog Laser. Op sommige pagina's kunt u verzoeken indienen en u registreren om materialen te ontvangen. De soorten persoonlijke informatie die worden verzameld op deze pagina's zijn:

  • Naam
  • Adres
  • Bedrijfsnaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

De manier waarop we informatie gebruiken:
We gebruiken de informatie die u ons geeft over uzelf wanneer u een bestelling bij ons plaatst alleen om u brochures en voorbeelden toe te sturen. We delen deze informatie niet met externe partijen, behalve voor zover nodig om aan dat verzoek te voldoen.

We gebruiken e-mailadressen van afzenders om te antwoorden op de e-mails die we ontvangen. Deze adressen worden niet gebruikt voor andere doelen en worden niet gedeeld met externe partijen.

U kunt zich registreren op onze website als u onze catalogus en updates over onze nieuwe producten en diensten wilt ontvangen. De informatie die u verzendt op onze website zal niet worden gebruikt voor dit doel tenzij u het registratieformulier invult.

Tot slot gebruiken of delen we nooit persoonlijk identificeerbare informatie die online aan ons wordt verstrekt op manieren die geen verband houden met wat hierboven is beschreven zonder u ook een mogelijkheid te geven om u uit te schrijven of anderszins dergelijk ongerelateerd gebruik te verbieden.

We gebruiken remarketingcodes van Google Analytics om bij te houden wanneer gebruikers specifieke pagina's bekijken of specifieke acties op een website ondernemen. Hierdoor kunnen we in de toekomst gericht adverteren. Als u deze type advertenties niet van ons wilt ontvangen in de toekomst, kunt u zich uitschrijven met behulp van de uitschrijfpagina van het Network Advertising Initiative.Onze toewijding aan gegevensbeveiliging
Om ongeoorloofde toegang te voorkomen, de nauwkeurigheid van gegevens te behouden en te waarborgen dat informatie correct wordt gebruikt, hebben we gepaste fysieke, elektronische en beheersprocedures opgezet om de informatie die we online verzamelen te beschermen en te beveiligen.


Hoe u uw informatie kunt inzien of corrigeren
U kunt al uw persoonlijk identificeerbare informatie die wij online verzamelen en bewaren inzien door een e-mail te sturen naar sales@epiloglaser.com. We gebruiken deze procedure om uw informatie beter te beschermen.

U kunt feitelijke fouten in uw persoonlijk identificeerbare informatie corrigeren door ons een verzoek te sturen waarin de fout op geloofwaardige wijze wordt aangetoond.

Om uw privacy en veiligheid te beschermen, zullen we ook redelijke maatregelen nemen om uw identiteit te verifiëren voordat we u toegang geven of correcties maken.


Hoe u contact met ons op kunt nemen

Als u andere vragen of bezorgdheden heeft over dit privacybeleid, bel ons dan op 888-437-4564 of stuur een e-mail naar sales@epiloglaser.com.Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.