metalen etsen polijsten temperen lasergravure op roestvrij staal

Lasergraveermachines voor metaal

Lasergraveer uw streepjescodes, serienummers, tekst en logo's met een machine van Epilog Laser. Onze fiberlasermachines kunnen rechtstreeks alle soorten metaal graveren of markeren, zoals roestvrij staal, aluminium, gereedschapsstaal, messing, titanium en nog veel meer. Zo kunt u in een mum van tijd allerlei markeringen aanbrengen! Of u nu een productlabel per keer of een hele tafel vol componenten graveert: dankzij het gemakkelijk te configureren proces, de taakverwerkingsfuncties en de nauwkeurige markeringsmogelijkheden van Epilog zijn onze fiberlasermachines ideaal voor het markeren van metaal en kunststof.

Epilog Fusion Pro-fiberlaser

De Fusion Pro-lasermachine is de grote flatbed fiberlasermachine van Epilog Laser, perfect om streepjescodes, tekst en logo's te graveren op metalen en technische kunststoffen. De Fusion Pro is verkrijgbaar in modellen van 32" x 20" (812 x 508 mm) en 48" x 36" (1219 x 914 mm) die onze hoogste graveersnelheden en onze industriële standaardkwaliteit bieden.Metaalsoorten geschikt voor een fiberlasermachine:

  • Roestvrij staal
  • Aluminium
  • Titanium
  • Messing
  • Koper
  • Zilver
  • Goud
  • Geharde metalen
  • IJzer
  • En veel meer!
Overzicht van materialen

Machinekenmerken en voordelen bij metaalmarkeringen

meerdere voorwerpen tegelijk in een graveermachine voor streepjescodes plaatsen

Meerdere onderdelen tegelijkertijd markeren

Maak een onderdelenmal om het aanbrengen van streepjescodes te stroomlijnen en graveer in korte tijd honderden onderdelen. U kunt uw mal met onderdelen gemakkelijk in de machine plaatsen via de opening aan de bovenkant of via de toegangsdeur aan de voorkant.

streepjescode graveren met verplaatsbaar uitgangspunt

De uitgangspositie instellen

Stel gemakkelijk een tijdelijke uitgangspositie in om voorwerpen met een unieke vorm te graveren of markeren. Gebruik de linkerbovenhoek als uw uitgangspositie of verplaats de laserkop gemakkelijk naar een aangepaste locatie op de graveertafel om gemakkelijk een enkel onderdeel of component te bewerken.

rotary attachment

Optie Rotary Attachment

Lasergraveer op cilindrische metalen onderdelen en gereedschappen dankzij onze twee soorten rondgraveermodules. Een Rim-Style Rotary is ideaal voor snelle configuratie en eenvoudige vormen, terwijl een 3-Jaw Chuck perfect is voor nauwkeurige markeer- en etstoepassingen op metaal.

graveren met dubbele bron

Optionele dubbele laserbron: CO2 en Fiber

Breid uw fiberlasermachine uit met onze optionele dubbele bron om te kunnen te graveren en/of snijden in acryl, hout, steen, rubber en andere materialen. We voegen een CO2-laser toe voor de meest veelzijdige laser op de markt.

meerdere voorwerpen tegelijk in een graveermachine voor streepjescodes plaatsen

Graveer grote onderdelen

Graveer met onze Fusion Pro 48-lasermachine streepjescodes op uw grootste onderdelen en gereedschappen: tot wel 48" x 36" x 12,25" (1219 x 914 x 311 mm). Het ontwerp met zwevende optiek biedt het grootste werkoppervlak en tal van andere handige uitbreidingen en kenmerken, zoals het camerapositioneringssysteem IRIS™!

Ontvang gegraveerde voorbeelden en een uitgebreide productlijnbrochure

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

Ja
Epilog Laser Fusion M2-lasersysteem

Deep metal engraving on an engine valve cover with an Epilog fiber laser machine.Veelgestelde vragen over lasermarkering en -gravering van metaal

KAN IK MARKERINGEN ETSEN EN GRAVEREN OP GROTE VOORWERPEN?

De unieke zwevende optische straal in onze systemen biedt een uitzonderlijk groot werkoppervlak tot wel 1016 x 711 mm (40" x 28")!

GAAT MARKEREN VAN METAAL GEMAKKELIJK MET EEN LASER?

Onze metaalmarkeermachines zijn gebruikersvriendelijk en hebben geen bedrijfseigen software. Configureer de taak in een ontwerppogramma naar keuze en druk hem af naar de laser.

WAT IS DE LASERBRON?

De fiberlaserbron vormt een laserstraal met een golflengte van 1062 nm, ideaal voor het etsen van metaal en het markeren van kunststof.

KAN IK MARKERINGEN VAN HOGE KWALITEIT MAKEN?

Dankzij de mogelijkheid om tot wel 1200 dpi te lasergraveren, kunnen zelfs streepjescodes met de kleinste afmetingen worden aangebracht en blijft lasergegraveerde tekst van kleine 2-puntsletters nog leesbaar.

KAN DE LASER VERSCHILLENDE SOORTEN STREEPJESCODES ETSEN?

U kunt nu gemakkelijk 2D-, Data Matrix-, UPC-, lineaire en alle andere soorten streepjescodes graveren met een lasergraveerder van Epilog Laser.

KAN DE LASER MEERDERE ONDERDELEN TEGELIJKERTIJD GRAVEREN?

Maak een mal waarin u uw onderdelen kunt plaatsen en graveer honderden streepjescodes tegelijkertijd. Er is geen specifieke operator vereist.Neem contact met ons op via 030-7602998 of vul het formulier in voor meer informatie!

Vul het formulier in om gratis gegraveerde voorbeelden en een brochure met de volledige productlijn te ontvangen.

Brochure en voorbeelden aanvragen

help desk software
Portions of this page translated by Google.