Shotglazen in een Epilog Lasermachine
Toepassing

Glas laseretsen en -graveren met een Epilog Lasersysteem

Bied ook graveren van glas aan als personalisatieservice

Of het nu gaat om bierglazen, shotglazen, koffiebekers, wijnglazen, wijnflessen enzovoorts: lasers zijn ideaal om allerlei soorten glasproducten te personaliseren.

Glas graveren en etsen met een CO2-Laser levert een prachtig gematteerd effect op en stelt u in staat om eigen logo's en ontwerpen op vrijwel elk product van glas te etsen.

De rondgraveerextensie van Epilog maakt het graveren van glaswerk heel eenvoudig! Met de rondgraveerextensie kunt u glazen, mokken, vazen en wijnflessen van verschillende formaten gemakkelijk opstellen om te graveren. De rondgraveerextensie draait het voorwerp terwijl de laser uw ontwerp etst. Er zijn geen speciale afmetingen vereist voor deze etsen op maat!

Brochure en voorbeelden aanvragen

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

"Dankzij onze Epilog Lasersystemen hebben wij ons kunnen onderscheiden van de concurrentie."

- Eli Crane, Bottle Breacher
Sample Club

Laat u elke maand inspireren, met stapsgewijze instructies en gratis grafische bestanden!

Eenvoud

Hoe gemakkelijk is het om een Epilog lasersysteem te gebruiken?

Een fluitje van een cent! Onze lasersystemen werken eigenlijk net als een gewone printer, en maken uw werk alleen maar gemakkelijker.
lasermachine computer ontwerp icoon

Ontwerp

Open een nieuwe pagina in uw grafische software. Importeer of creëer uw eigen ontwerp.

instellingen laser icoon

Instellen

Stuur uw ontwerp naar de laser. In de printdriver wordt u gevraagd om de gewenste laserparameters te kiezen. U kunt ook instellingen kiezen voor een bepaald materiaal, uit de uitgebreide database van Epilog.

icoon lasermachine

Laser

Kies uw bestand op de laser, leg het graveermateriaal in de machine, sluit de deur en druk op "GO". De laser doet de rest!

"Iets anders wat ik geweldig vind van mijn laser, is dat het mijn voorkeursmachine is geworden. Altijd als ik iets nodig heb om mijn bedrijf te verbeteren, denk ik eerst aan de laser."

- Celeste Wong, Celeste Watch Co.
help desk software