Onze lasersystemen worden gemaakt in de VS

Het hoofdkantoor van Epilog Laser

Epilog ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle lasersystemen in het hoofdkantoor in Golden, Colorado en gebruikt zo veel mogelijk in Amerika geproduceerde onderdelen. We zijn trots op het feit dat onze systemen zijn gemarkeerd met deze vier woorden: Geproduceerd in de VS.

Mike Dean, Mr. Epilog

Iedere Epilog Laser wordt met trots ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in de VS. In onze hoogtechnologische productiefaciliteit aan de voet van de Rocky Mountains in Golden, Colorado groeien onze machines van concept naar ontwerp tot productie, allemaal in dezelfde faciliteit.

Iedere Epilog Laser ondergaat een serie rigoureuze tests voordat hij naar u wordt verzonden, zodat u weet dat de machine die u ontvangt vanaf het moment dat u hem aanzet presteert volgens Epilogs strenge standaarden.

Epilog produceert al sinds 1988 lasersystemen. We zijn er trots op dat we onze systemen continu verbeteren met de laatste nieuwe ontwikkelingen, zodat u het best mogelijke product voor uw geld krijgt.

In 2005 bouwde Epilog een speciaal ontworpen productiefaciliteit van 35.000 vierkante voet als hoofdkantoor van het bedrijf. Deze faciliteit huist al onze bedrijfsfuncties, inclusief ontwikkeling, productie, marketing, verkoop, technische ondersteuning en administratie.

We zijn trots op het feit dat we een succesvol productiebedrijf zijn dat zijn producten is blijven maken in de VS om u laserapparatuur van de hoogste kwaliteit te garanderen.

We streven ernaar om de beste beschikbare onderdelen te gebruiken voor elk component in onze systemen. We zijn er trots op dat we het beste lasersysteem op de markt ontwerpen en produceren met meer dan 90% in de VS geproduceerde onderdelen.

Van de eerste laser tot direct "afdrukken" vanuit CorelDRAW, tot het eerste rondgraveersysteem, tot de eerste tafel van groot formaat, tot de eerste laser van 100 watt, tot het eerste LCD-scherm, tot de eerste...u begrijpt het wel! Epilog is de marktleidende innovator van handige functionaliteiten die uw bedrijf efficiënter en winstgevender maken. Neem contact met ons op en laat ons demonstreren hoe alles wat we produceren gemaakt is om in uw behoeften te voorzien.


help desk software