Low Boy Custom Beaters

Bedrijf uit Denver gebruikt een Epilog om bekroonde basdrumkloppers te personaliseren en te markeren.

Omdat het Chris Gregori en Jeremy Brieske, oprichters van Low Boy Custom Beaters niet lukte om de gewenste resultaten te bereiken met een 'doe-het-zelf-laser', gebruiken ze nu een Epilog Mini 18 om hun bekroonde bassdrumbeaters te graveren en personaliseren.

Jeremy Brieske and Chris Gregori staan buiten de werkplaats van Low Boy Custom Beaters.

Bijna vijf jaar geleden besloot het duo een product te maken dat niet alleen beter klonk dan de andere producten die op dat moment beschikbaar waren, maar er ook cool uitzag en gepersonaliseerd kon worden. In 2017 nam Low Boy zelfs de Drummies! Gear Award van DRUM! Magazine voor beste beater van het jaar mee naar huis. Dankzij de upgrade naar een Epilog hebben Chris en Jeremy hun merk weten te versterken en hun bedrijf verder laten groeien met gepersonaliseerde beaters en professionele, unieke merchandise.

Collectie gegraveerde beaters gemaakt door Low Boy Custom Beaters
Canvas bord in de workshop van Low Boy Custom Beaters.


Bent u klaar om zelf aan de slag te gaan met een Epilog Lasermachine? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software