5 kerstcadeaus die je kunt maken met een laser

Maak deze feestdagen indruk op je vrienden en familie met deze gemakkelijk zelf te maken projecten.

Halloween is nog maar net voorbij of het aftellen naar de feestdagen gaat alweer beginnen. Nu de kerstperiode weer bijna voor de deur staat, hebben wij een lijst gemaakt met 5 prachtige geschenken om te maken met uw laser.

De artikelen hieronder zijn ontzettend leuke, persoonlijke cadeautjes die niet misstaan in een schoen of onder de kerstboom, of op een kerstfeestje als origineel bedankje voor de gastheer of -vrouw. En het allermooiste? Al deze projecten en ontwerpen (en nog veel meer) zijn te vinden in onze Sample Club. Dat is nog eens handig kerstwinkelen!

1) Gepersonaliseerd leren dagboek

Lasergegraveerd leren notitieboekje.

Project bekijken

Dit is een leuk cadeautje voor aspirant-schrijvers of reizigers die hun recentste avontuur willen vereeuwigen. Het kan ook prima dienst doen als gastboek voor een bruiloft, of als schetsboek voor een kunstenaar in de dop. Leer laat zich prachtig graveren en snijden met de laser, wat zorgt voor een rustieke look.

2) Gegraveerde deegrollers

Lasergegraveerde deegrollers.

Project bekijken

Met deze gepersonaliseerde deegrollers worden koekjes en taartbodems extra bijzonder! Door de rondgraveermodule te gebruiken op goedkope deegrollers kunt u allerlei baksels een persoonlijk tintje geven. Of u kunt taarten en koekjes in een oogwenk verfraaien met de laser.

3) Gegraveerde wijnglazen

Lasergeëtste wijnglazen zonder voet.

Project bekijken

Een setje wijnglazen is niet duur en laat zich bijzonder goed graveren met de laser. U kunt ze bijvoorbeeld versieren met een kerstboodschap!

4) gepersonaliseerde snijplanken met recept

Lasergegraveerde houten snijplanken.

Project bekijken

Ga eens voor iets anders dan een standaardgravering: laserets bijvoorbeeld een geliefd familierecept op een houten snijplank. Echt een prachtig cadeau om met elkaar te delen en om van generatie op generatie door te geven!

5) Leistenen kaas-/charcuterieplank

Lasergeëtste stenen kaasplank.

Project bekijken

Deze functionele en stijlvolle charcuterieplank is zeer geschikt als cadeau voor de gastheer of -vrouw op een kerstfeestje, of voor iemand die graag etentjes geeft!

Deze vijf op maat gemaakte cadeaus zijn slechts het topje van de ijsberg. Met een lasersysteem van Epilog kunt u allerlei soorten cadeaus personaliseren, niet alleen voor de feestdagen, maar voor elke gelegenheid. Veel plezier met laseren en fijne feestdagen!

P.S. Op het moment dat dit bericht geplaatst werd, heeft u nog 55 dagen tot Kerstmis!Heeft u een laser nodig om fantastische kerstcadeautjes te maken? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software