Epilog viert in 2018 30 jaar topkwaliteit in lasers

30e verjaardag Epilog

“Als ik terugkijk op de afgelopen drie decennia, ben ik niet alleen ongelooflijk trots op wat we als bedrijf hebben bereikt, maar ook onder de indruk van de niet aflatende steun die we hebben gekregen van iedereen die met dit bedrijf te maken heeft.”

Steve Garnier, CEO Epilog

Golden, Colo. (Feb. 9, 2018) – Epilog Laser viert in 2018 zijn 30ste verjaardag! Op 11 augustus organiseren we een groots verjaardagsfeest in Denver om al onze successen sinds 1988 te vieren.

“Als ik terugkijk op de afgelopen drie decennia, ben ik niet alleen ongelooflijk trots op wat we als bedrijf hebben bereikt, maar ook onder de indruk van de niet aflatende steun die we hebben gekregen van iedereen die met dit bedrijf te maken heeft. Onze medewerkers en distributeurs, onze klanten en fans, onze verkopers en andere partners: iedereen die we in de loop van de tijd ontmoet hebben, heeft op de een of andere manier impact gehad”, zegt Steve Garnier, CEO en een van de oprichters van Epilog. “De afgelopen 30 jaar waren een onvergetelijke reis vol uitdagingen en triomfen, groei en innovatie. Ik kan niet wachten om te ontdekken wat de toekomst ons brengt.”

Epilog Laser begon in 1988, toen twee bevriende studenten van Georgia Tech -Garnier en John Doran, vicepresident engineering van Epilog- hun talenten combineerden en het eerste kleine, computergestuurde lasergraveer- en -snijsysteem bouwden.

Kort daarna werd het team uitgebreid met Mike Dean, vicepresident sales en marketing van Epilog, waarna het trio aan de slag ging om de graveerbranche op zijn kop te zetten.

Terwijl ons bedrijf in de afgelopen 30 jaar groeide, hebben we onze lasers gebruikt in een groot aantal branches, van het personaliseren van gitaren tot het ontwerpen van kasten en het markeren van medische apparatuur. De combinatie van industriële graveersnelheden en kwaliteit tegen een betaalbare prijs maakt het voor iedereen, van creatieve makers tot technici en artiesten, mogelijk om lasers in hun bedrijf te gebruiken en succesvolle resultaten te boeken.

“Het was en is nog steeds een fantastische reis”, zegt Garnier, “en we zijn iedereen die het met ons mee beleefd heeft enorm dankbaar. We kunnen niet wachten om te ontdekken wat de volgende 30 jaar ons brengt!”


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.