Onze bedrijfsfilosofie

Epilog Laser-oprichters

Wie kan geloven dat deze malafide bende dit geweldige bedrijf is begonnen?

Anonieme medewerker

Sinds 1988 zijn we toegewijd aan het leveren van de beste apparatuur en ondersteuning in de branche. We omarmen technologische vooruitgang en gebruiken deze om de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke apparatuur te ontwerpen en te produceren. Naast onze hoogwaardige systemen wordt Epilog Laser over de hele wereld erkend met de meest ervaren en deskundige verkoop- en technische ondersteuningsteams.

Ons gevoel van toewijding is zichtbaar in al onze relaties - van klanten tot distributeurs tot leveranciers en daarbuiten. Onze toewijding aan het ontwikkelen en onderhouden van langdurige relaties met onze wereldwijde distributiekanalen zorgt ervoor dat onze klanten altijd de meest ervaren verkoop- en ondersteuningsprofessionals beschikbaar hebben, lang na de eerste verkoop.


Het hoofdkantoor van Epilog Laser

Naarmate technologieën evolueren en de behoeften van de klant steeds geavanceerder worden, realiseren we ons het belang van permanente educatie in de lasergravure-industrie. We worden algemeen erkend als de beste bron van aftermarket-trainingsprogramma's om ervoor te zorgen dat onze gebruikers op de hoogte blijven van de nieuwste lasergraveertoepassingen en -technieken.

Hoe kunnen we dit niveau van betrokkenheid en service bieden? Epilog zou als bedrijf geen leider in deze branche zijn als we niet over een team van uiterst toegewijde en getalenteerde medewerkers zouden beschikken. We staan de afgelopen vijf jaar in de top 10 van de Best Place to Work-competitie van Denver Business Journal en maken ook dit jaar kans op de prijs. We behandelen onze medewerkers eerlijk en met respect, zodat zij op hun beurt onze klanten op dezelfde manier behandelen.


Bij Epilog Laser nemen we wat we doen zeer serieus. En wat we doen is het ontwerpen, engineeren en produceren van de apparatuur die u nodig hebt om uw bedrijf zo goed mogelijk te runnen, terwijl we tegelijkertijd een werkomgeving creëren waarin ons team onze klanten het beste van dienst kan zijn - voor, tijdens en lang na de verkoop.help desk software