Houd uw wijn op de perfecte temperatuur met deze gepoedercoate wijnbekers! Uw klanten zullen deze in talrijke kleuren verkrijgbare wijnbekers beslist leuk vinden voor hun feestelijke aangelegenheden of een avondje met vrienden. Bovendien vormen ze ook een geweldig geschenk voor een feest of housewarming. Deze robuuste bekers zijn snel en makkelijk te personaliseren, en zullen ongetwijfeld snel de favoriet van onze klanten worden. Lees verder of bekijk de video om meer te weten te komen over dit graveerproject voor wijnbekers!

Afbeelding downloaden
Benodigde materialen


We hebben een Fusion Pro 24 van 80 watt gebruikt:
Rastergraveren - Snelheid: 50% // Vermogen: 80% // DPI: 500 // Centraal Graveren


Stap 1: het beeldmateriaal voorbereiden

Begin met het opmeten van de bekers en pas uw ontwerp zo nodig aan. Aangezien er een kromming in de bekers zit, kunt u uw ontwerp het best zo uitmeten dat het op het bovenste gedeelte van de beker past. Dit zal ervoor zorgen dat de laser bij het graveren niet onscherp wordt rond de krommingen van het te graveren item.

ontwerpen voor lasergegraveerde wijnbekers

Stap 2: Installeer uw rotary

Voordat u de rotary installeert, moet u de tafel voldoende laten zakken om er plaats voor te maken, vervolgens schakelt u uw machine uit. Plaats de rotary in de linkerbovenhoek van de tafel en steek de stekker in het stopcontact. Schakelt de laser opnieuw in.

Plaats de wijnbeker in de lasermachine.

Stap 3: bepaal uw parameters

Test verschillende snelheids-/vermogen-/frequentie-instellingen uit voor uw bekers. Wij gebruikten 50% snelheid, 80% vermogen, en 500 DPI op een 80 watt Fusion Pro 24.

Stap 3: uw materiaal voorbereiden

Plaats uw bekers op de rotary en zet ze waterpas. Positioneer de tafel, sluit het deksel en voer de taak uit.

Lasergraveren van Wijnbekers

Stap 4: schoonmaken

Wanneer de taak volbracht is, veegt u met een schoonmaakmiddel alle resten van het oppervlak van de bekers af en spoelt ze vervolgens met water. Voor dit project hebben wij Blu van Enduramark gebruikt.

Lasergegraveerde wijnbekers schoonmaken
Lasergegraveerde wijnbekers afspoelen
Lasergegraveerde Wijnbekers

Waar kunt u lasergegraveerde wijnbekers verkopen?

  • Webwinkels
  • Destilleerderijen
  • Speciaalzaken voor alcoholische dranken


Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*


help desk software