Het lasergraveren van kussens en verwijderbare kussenhoezen vormt een leuke en gemakkelijke manier om uw woninginrichting een persoonlijk tintje te geven. Deze kussenhoezen van kunstleer leveren een groot contrast op als ze met de laser worden gegraveerd en kunnen met één druk op de knop met bijna alle soorten afbeeldingen bedrukt worden. Voer de onderstaande ontwerpbestanden en laserparameters in uw machine in om in no time kussens te lasergraveren!

Afbeelding downloaden

Als u het elandmotief wilt gebruiken, kunt u het hier kopen.


Benodigde materialen


We hebben een Fusion Pro 48 van 120 watt gebruikt:

Graveren: snelheid 90% // vermogen 15% // DPI 300 // Stucki-gravering


Stap 1: Voorbereiding

Open de beeldmateriaalbestanden en pas deze naar wens aan.

afbeeldingen voor het lasergraveren van kussens

Stap 2: voorbereiden van het beeldmateriaal

Met de livecamera van de Fusion Pro kunnen we de afbeelding gemakkelijk op de juiste plek plaatsen via het Epilog Dashboard. Als u geen Fusion Pro heeft, moet u controleren of de afbeelding correct geplaatst is. Dit doet u door een omtrek rond de afbeelding te tekenen en deze naar de laser te sturen. Zet vervolgens de Red Dot Pointer aan via het bedieningspaneel van de machine. Houd de klep van de laser open terwijl u de test uitvoert en kijk hoe de Red Dot Pointer de omtrek tekent. Pas de afbeelding indien nodig aan in uw grafische software zodat deze op uw kussenhoes past.

De Fusion Pro-camera gebruiken om illustraties te plaatsen voor het lasergraveren van kussens

Stap 3: Taak naar de laser versturen

Verstuur de taak naar de laser met de juiste parameters voor het wattage van uw machine. U vindt de aanbevolen materiaalinstellingen in de handleiding van uw machine. Over het algemeen adviseren we om bij het graveren van stof en textiel met een hoge snelheid, een laag vermogen en een resolutie van 300 DPI te starten om te voorkomen dat u door het materiaal snijdt.

kussens lasergraveren
kussens na personalisatie

Waar kunt u lasergegraveerde kussens verkopen?

  • Als cadeaus voor een nieuwe woning
  • Voor kraamfeesten
  • Als huwelijks- of verjaardagscadeau


Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*


help desk software