Lasergraveerders van Epilog Laser voor trofeeën, borden en belettering, streepjescodes en nog veel meer!

Neem contact met ons op via 030-7602998 of vul het formulier in!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis gegraveerde en gesneden voorbeelden en een brochure voor het volledige gamma.


gedetailleerde hout azteekse gravure

Uiterst gedetailleerd graveren

Onze lasersystemen kunnen bogen op fantastische bewegingscontrole - het beste bewijs daarvan is dat ze afbeeldingen in hoge resolutie en aan hoge snelheid in hout kunnen graveren. U zult uw klanten echt imponeren met deze gravures!

Papier snijden met een laser

Ontwerpen voor borden

Gebruik onze CO2-lasers om complexe belettering en afbeeldingen te snijden, voor binnen of buiten. U kunt acryl, plastic, hout en andere materialen lasersnijden met een gebruiksvriendelijk Epilog Lasersysteem. Laat uw creativiteit de vrije loop!

red dot pointer uitlijngereedschap voor een laser

Vlamgepolijste snijranden

Met een Epilog Lasersysteem verkrijgt u de beste randkwaliteit voor het snijden van acryl met een kleine laser. Epilog combineert geavanceerde bewegingscontrole en precieze laserbuizen, en produceert zo de beste kwaliteit in de sector om uw zaak te helpen groeien.

lasergegraveerd houten whiskeyvat

Personaliseer elk product en verkoop het

U kunt elk product personaliseren door een logo, foto of eigen design toe te voegen. U kunt zoveel materialen graveren dat u overal waar u maar wilt een persoonlijke toets kunt toevoegen.

graveren met dubbele bron

Optie dubbele laserbron

U kunt ook metalen markeren met uw CO2-lasersysteem, dankzij onze optie dubbele bron, beschikbaar voor de Fusion Series. We voegen een fiber laser toe voor de meest veelzijdige laser op de markt.

bekijk de cameraregistratie lasersnijden

Optie eView Camera systeem

Epilog heeft ook de optionele eView Camera in de aanbieding, waarmee u de vooraf gedrukte voorwerpen die u wilt lasersnijden gemakkelijk kunt positioneren. Het ontwerp met 3 camera's zoekt naar markeringen op het voorwerp om perfect te snijden.

Ontvang gegraveerde en gesneden voorbeelden en een uitgebreide productlijnbrochure

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

Ja

GEBRUIK EEN BREED SCALA AAN MATERIALEN

Of u nu werkt met hout, marmer, glas, leer, stof, papier, metaal of nog veel meer, we hebben een lasersysteem dat bij u past!

ONTWORPEN VOOR GEBRUIKSGEMAK

U kunt de laser met uw computer verbinden net zoals u dat met een printer zou doen - via USB of Ethernet. Gebruik de designsoftware van uw keuze om te beginnen graveren!

VEILIG GEBRUIK THUIS EN OP KANTOOR

De laser werd ontworpen met het oog op veiligheid: dankzij de vergrendelbare metalen behuizing kan de machine zowel thuis als op kantoor veilig worden gebruikt.

WE HELPEN UW CREATIVITEIT EEN HANDJE

Bent u niet zeker wat u wilt maken? Epilog inspireert u met onze Sample Club en de fanpagina op Facebook.

BETAALBAAR DESIGN

Om de investering minimaal te houden, kunt u beginnen graveren en snijden met uw eigen professionele lasersysteem. U kunt in geen tijd aan de slag!

DUURZAME, LUCHTGEKOELDE LASERBUIZEN

De laserbuizen van Epilog, van metaal en keramiek, bieden een langere levensduur, lagere onderhoudskosten en gravures van superieure kwaliteit.help desk software
Portions of this page translated by Google.