zing laser machine series

Epilog Zing Lasermachines

De starterslasermachines van de Zing Series zijn bijzonder professioneel. Deze voordelige, compacte units zijn de perfecte keuze voor wie met een bedrijf begint of een tweede laser wil aanschaffen.

mini helix laser machines

Epilog Legend Lasermachines

Verbeter uw productiemogelijkheden met een Legend Laser-seriesysteem. De Legend Laser-serie heeft graveerresoluties tot 1200 dpi en servomotoren voor 30% extra snelheid en omvat drie populaire modellen lasersystemen: Epilog Mini 18, Mini 24 en Helix.

fusion laser machine series

Epilog Fusion M2 Lasermachines

De Fusion M2-laserserie is de nieuwste toevoeging aan de Epilog Laser-systemen. Dit type beschikt over grotere werkoppervlakken en hogere wattage-opties voor de laserbuizen, voor een hogere doorvoer en betere snijmogelijkheden. Graveer, snij en markeer alle soorten materialen met een Fusion M2-lasersysteem, dat de best mogelijk snijkwaliteit biedt.

laser machines epilog fiber lasers

Epilog Fiber Lasermachines

Graveer barcodes, serienummers en logo's op blank metaal en markeer kunststof onderdelen en gereedschap. De door vliegende optiek aangedreven systemen zijn de perfecte oplossing om blank metaal en kunststof onderdelen goedkoop te graveren.


Epilog G2 Galvo Fiber Lasermachines

De G2 Galvo Fiber Laser is het jongste lid van de Epilog Laser-familie. Het is de eerste galvo unit die gebruik maakt van een vast graveeroppervlak van 24" x 24" (609 x 609 mm) en van unieke dynamische lenstechnologie.

help desk software
Portions of this page translated by Google.