zing lasermachineserie

Epilog Zing Lasermachines

De starterslasermachines van de Zing Series zijn bijzonder professioneel. Deze voordelige, compacte units zijn de perfecte keuze voor wie met een bedrijf begint of een tweede laser wil aanschaffen.

mini helix lasermachines

Epilog Legend Lasermachines

Verbeter uw productiemogelijkheden met een Legend Laser-seriesysteem. De Legend Laser-serie heeft graveerresoluties tot 1200 dpi en servomotoren voor 30% extra snelheid en omvat drie populaire modellen lasersystemen: Epilog Mini 18, Mini 24 en Helix.

fusion lasermachineserie

Epilog Fusion Pro Laser Series

De Fusion Pro is de nieuwste serie in het assortiment lasermachines van Epilog Laser en biedt niet alleen onze hoogste snelheden, grootste werkoppervlak en beste graveerkwaliteit ooit, maar ook bediening via een touchscreen en ons gloednieuwe camerapositioneringssysteem IRIS™.

epilog fibermark lasermachine

Epilog FiberMark

Graveer streepjescodes, serienummers en logo's op blank metaal en markeer kunststof onderdelen en gereedschap. Dit flatbed systeem met vliegende optiek is de perfecte oplossing om blank metaal en kunststof onderdelen goedkoop te graveren.


Epilog G2 Galvo Fiber Lasermachines

De G2 Galvo-fiberlaser is de eerste galvomachine met een vast graveeroppervlak van 24" x 24" (609 x 609 mm) en unieke lenstechnologie met dynamische focus.

help desk software
Portions of this page translated by Google.