Geheugen in de machine

Dankzij de 64 MB RAM die bij elk Legend Laser-systeem is inbegrepen, kunt u uw printopdrachten snel en gemakkelijk opslaan en de integriteit van uw gegevens garanderen. Stuur de opdracht naar de laser, en gebruik uw computer daarna voor andere taken. In tegenstelling tot Epilog vereisen veel lasersystemen een USB-verbinding om hun lasersysteem te laten werken. Doordat de Legend Series-systemen met een eigen geheugen werken, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de computer niet voor iets anders gebruikt kan worden, de USB-kabel te lang is of zelfs dat de screensaver de opdracht zal verstoren.

Stuur zoveel standaard opdrachten als u wilt naar de laser, en werk ze in een volgorde naar keuze af. Het ingebouwde geheugen verbetert het taakbeheer doordat u een opdracht kunt kiezen om af te werken, en die vervolgens kunt herhalen door de naam van de opdracht opnieuw te selecteren. De onbeperkte doorlopende buffer biedt ruimte aan printbestanden van zowat elk formaat.

De Legend Series biedt zelfs Permanent Job storage voor opdrachten, zodat u opdrachten die u vaak herhaalt, gewoon op de laser zelf kunt opslaan. Zet de laser aan en u kunt meteen aan de slag!

Voordelen van geheugen in de machine:

  • Sla uw meest gebruikte opdrachten op in de laser.
  • Herhaal bestanden die u naar de laser hebt gestuurd.
  • Verwijder opdrachten waar u klaar mee bent van het controlepaneel.
  • Geen mislukte opdrachten als de screensaver geactiveerd wordt of de USB-kabel te lang is.

Meer kenmerken van Legend LaserPopulaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.