Geproduceerd in de VS

Onze hoogtechnologische productiefaciliteit nabij de Rocky Mountains in Golden, Colorado, VS, is de thuis van elke Epilog Laser. Van het ontwerp tot het afgewerkte product: onze systemen worden voor 100 procent in de VS gemaakt.

Epilog produceert al sinds 1988 lasersystemen. We zijn er trots op dat we onze systemen continu verbeteren met de laatste nieuwe ontwikkelingen, zodat u het best mogelijke product voor uw geld krijgt.

We streven ernaar om de beste beschikbare onderdelen te gebruiken voor elk component in onze systemen. We zijn er trots op dat we het beste lasersysteem op de markt ontwerpen en produceren met meer dan 90% in de VS geproduceerde onderdelen.

Van de eerste laser tot direct "afdrukken" vanuit CorelDRAW, tot het eerste rondgraveersysteem, tot de eerste tafel van groot formaat, tot de eerste laser van 100 watt, tot het eerste LCD-scherm, tot de eerste...u begrijpt het wel! Epilog is de marktleidende innovator van handige functionaliteiten die uw bedrijf efficiënter en winstgevender maken. Neem contact met ons op en laat ons demonstreren hoe alles wat we produceren gemaakt is om in uw behoeften te voorzien.


More Fusion M2 Laser FeaturesPopulaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.