Geproduceerd in de VS

Net als alle apparatuur van Epilog is elk systeem van de FiberMark Series met trots geproduceerd in de VS. De lasersystemen van Epilog worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS in onze nieuwe, hoogtechnologische productiefaciliteit aan de voet van de Rocky Mountains in Golden, Colorado.

Epilog produceert al sinds 1988 lasersystemen. We zijn voortdurend op zoek naar feedback van onze klanten om ons te helpen onze systemen continu te verbeteren met de nieuwste ontwikkelingen, zodat u het best mogelijke product voor uw geld krijgt.

We streven ernaar om onderdelen van de hoogste kwaliteit te gebruiken voor elk component in onze systemen. We zijn er trots op dat we het beste lasersysteem op de markt ontwerpen en produceren met meer dan 90% in de VS geproduceerde onderdelen.

Van de eerste laser tot direct "afdrukken" vanuit CorelDRAW, tot het eerste rondgraveersysteem, tot de eerste tafel van groot formaat, tot de eerste laser van 100 watt, tot het eerste LCD-scherm, tot de eerste...u begrijpt het wel! Epilog is de marktleidende innovator van handige functionaliteiten die uw bedrijf efficiënter en winstgevender maken. Neem contact met ons op en laat ons demonstreren hoe alles wat we produceren gemaakt is om in uw behoeften te voorzien.


Meer functies van de Fiber LaserPopulaire pagina's

help desk software