Epilog Laser

Laser Graveermachines voor Graveren

Lasergraveer uw project op elk materiaal Prijslijst en gratis voorbeeldstalen aanvragen
Lasergegraveerde houten sigarenkist

Wat kunt u allemaal maken
met Epilog Laser graveermachine?

Epilog CO2-lasergraveermachines, zoals deze in de Fusion Maker, Fusion Edge en Fusion Pro series, bieden een breed scala aan mogelijkheden. CO2-lasergraveermachines zijn veelzijdiger dan gewone graveer- of freesmachines en kunnen snel en makkelijk houten voorwerpen en producten bewerken, glas of keramiek graveren, tekst of afbeeldingen op steen of kunststof etsen, markeringen aanbrengen op gecoate metalen platen, textiel en leer bedrukken en nog veel meer!

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp, de precisie, herhaalbaarheid en hoge snelheden van de Epilog lasergraveersystemen kan iedereen, van beginners tot ervaren gebruikers, zijn ideeën in luttele minuten ten uitvoer brengen. Een CO2- of fiberlasergraveerder is net zo gemakkelijk in gebruik als een gewone kantoorprinter: maak een ontwerp met een tekenprogramma en laat dit ontwerp direct 'afdrukken' op een product van uw keuze.

Welke materialen zijn geschikt?

Graveer een brede waaier aan materialen, waaronder metalen en kunststoffen

Hout Geëxtrudeerd of gegoten acryl Textiel
Steen, marmer en graniet Leer Geanodiseerd aluminium
Papier en karton Stempelrubber En veel meer!
Bekijk de volledige materialenlijst

Brochure en voorbeelden aanvragen

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

Graveren is eenvoudig!

Print naar uw laser met eender welke grafische software

Lasermachines werken op dezelfde, eenvoudige manier als een gewone kantoorprinter. Om te snijden en te graveren met een Epilog volgt u gewoon de volgende drie stappen: kies uw ontwerp en druk dit af, stel de laser in op de juiste snelheid en het juiste vermogen voor het gekozen materiaal en druk op GO!

Het voordeel van een Epilog laser graveermachine

gedetailleerde hout azteekse gravure

Aangepast lasergraveren

Creëer een uniek product

Epilog Laser-machines kunnen dankzij de precisie van het revolutionaire bewegingsbesturingssysteem in onze lasermachines ingewikkelde ontwerpen in hoge resolutie (1200 DPI) en op topsnelheid graveren. Snij en graveer alles wat u zich maar kunt indenken met een Epilog Laser!

lasersnijden ingewikkelde papieren uitnodiging

Uw ontwerpen lasersnijden

Snijd snel diverse vormen,
patronen of onderdelen

Lasersnijmachines kunnen zeer ingewikkelde en complexe ontwerpen snijden op papier, acryl, hout en MDF, en meer. U kunt er wenskaarten, onderdelen voor 3D-modellen en prototypen, stempels en houten inlegwerk (intarsia) mee snijden en nog veel meer. Met een lasermachine is werkelijk alles mogelijk.

touchscreen op de laser

Laser touchscreen

Beheer verschillende parameters
van de laser

7 inch LED touchscreen waarmee u kunt wisselen tussen taken, de laser automatisch kunt scherpstellen, opdrachten met één druk op de knop herhalen, opslaan, en zo veel meer. Bovendien is er de job trace functie waarmee u meteen kunt zien waar de gravure/snede op uw materiaal zal worden aangebracht.

lasergegraveerd bierglas op tafel

Personaliseer elk product en verkoop het

Voeg meerwaarde toe met
diensten op maat

Elk product kan gepersonaliseerd worden door er een logo, foto of aangepast ontwerp op te lasergraveren. Dankzij het grote aanbod aan laserbare materialen (zoals hout, glas, leer, methacrylaat of karton) is er bijna geen object of u kunt het personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken, kentekens, naamborden, trofeeën en zelfs sieraden.

dubbele bron CO2- en fiber-mogelijkheden

Beschikbare opties voor dubbele laserbron

Vergroot uw mogelijkheden met de
CO2 en fiber laseropties

Maak uw CO2-lasermachine geschikt om ook onbewerkte metalen oppervlakken te graveren door er een fiberlaser aan toe te voegen. Machines met een dubbele bron, zoals die in de Fusion Pro-serie, maken een hogere productdiversiteit mogelijk en zorgen ervoor dat u uw klanten meer diensten kunt bieden. Het feit dat u meerdere materialen kunt graveren en/of snijden biedt uw klanten een grotere keuze en geeft u een groot concurrentievoordeel waarmee u zich kunt onderscheiden van anderen.

fusion pro iris camerapositioneringssysteem

IRIS™ Camera-positioneringssysteem

Eenvoudige en nauwkeurige positionering van ontwerpen

De Fusion Pro is uitgerust met een superieur IRIS™-camerasysteem waarmee u uw materiaal of object snel in de juiste positie kunt zetten. Dankzij de innovatieve lasersoftware, optische technologie en gebruiksvriendelijke aanpak van Epilog kunt u uw ontwerpen via het scherm naar de gewenste positie op het object slepen. De laser lasergraveert of snijdt het ontwerp dan op de aangewezen plek op het materiaal.

De voordelen van een Epilog lasergraveerder

GEBRUIK EEN BREED SCALA AAN MATERIALEN

Of u nu werkt met hout, marmer, glas, leer, stof, papier, metaal of nog veel meer, we hebben een lasersysteem dat bij u past!

ONTWORPEN VOOR GEBRUIKSGEMAK

De laser wordt net als een printer via USB of Ethernet met uw computer verbonden. Gebruik de vectorontwerpsoftware van uw keuze om te beginnen met lasergraveren!

VEILIGE BEDIENING - laser van klasse 2

De metalen behuizing met vergrendeling van de laser betekent een veiligheidsclassificatie 2, zodat u er in uw werkplaats, huis of kantoor veilig mee kunt werken.

WE HELPEN UW CREATIVITEIT EEN HANDJE

Weet u niet precies wat u wilt maken? Epilog biedt u diverse inspiratiebronnen, zoals onze Sample Club, ons YouTube-kanaal, Instagram en onze fanpagina op Facebook.

BETAALBAAR DESIGN

Een desktop lasersysteem van Epilog is een uitstekende keuze voor uw eerste lasersysteem. De Zing 16 combineert hoogwaardige componenten met graveerwerk van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

DUURZAME, LUCHTGEKOELDE, METALEN LASERBUIZEN

De metalen en keramische laserbuizen van Epilog combineren de voordelen van een langere levensduur met lagere onderhoudskosten en leveren meer kwaliteit bij het snijden en graveren.

Machine aanbevelingen

Of u nu een industriële fabrikant bent of een klein bedrijf, een school of een hobbyist: wij hebben de lasermachine die aan uw wensen voldoet. Onze lasermachines kunnen alles – van het lasergraveren van naamplaatjes tot richtingaanwijzers en onderscheidingen. Bekijk ons volledige productassortiment.


Aanvullende toepassingen en projecten met lasergravure

lasergegraveerd houten vat

Gepersonaliseerde houten geschenken

Lasergegraveerd whiskyvat

onderscheiding acryl winnaar wetenschapsbeurs

Onderscheidingen en trofeeën van acryl

Onderscheiding winnaar wetenschapsbeurs

Apparaten graveren - Apple iPad lasergeëtst

Apparaten en elektronica graveren

Apple iPad op maat graveren

Lasergraveren van glaswerk en onderscheidingen

Glaswerk en barartikelen

Restaurantlogo gegraveerd op bierglazen

Lasergegraveerde foto trouwfeest

Lasergegraveerde fotoafdrukken

Trouwfoto, gegraveerd in hout

Metaal graveren en etsen met lasermachine

Serienummers op metalen onderdelen graveren (fiberlaser)

Lasermarkeren van streepjescodes, logo's en tekst

Neem contact met ons op via 030-7602998
of vul het formulier in voor meer informatie!

Vul het formulier in om gratis gegraveerde voorbeelden en een brochure met de volledige productlijn te ontvangen.

Productinformatie aanvragen
help desk software