Lasergraveren van een acryl wetenschapsprijs voor school

Graveer gemakkelijk een acryl plaquette met contrast en diepte.

Graveerinstellingen
Machine: 80 watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Snelheid100% Vermogen55% DitheringpatroonStucki GraveerrichtingVanaf de onderkant
(Controleer de aanbevolen materiaalinstellingen in de handleiding van uw machine.)

Epilog Laser-machines zijn uitermate geschikt voor academische toepassingen, als praktisch educatief apparaat én als hulpmiddel voor het maken van onderscheidingen. Een van de toepassingen waarvoor scholen hun laser gebruiken, is het maken van academische onderscheidingen. Met een Epilog Laser-systeem kunnen scholen zelf hun onderscheidingen maken, wat resulteert in lagere kosten per eenheid en leermogelijkheden voor zowel docenten als studenten. In dit project maken we een eenvoudig te produceren wetenschapsprijs van acryl dat met afstandhouders op een rood gelakte houten plaat bevestigd is. Het resultaat is een opvallende onderscheiding met zowel visuele diepte als een aantrekkelijk contrast.

Bovendien is een Epilog Laser-machine een geweldig middel voor fondsenwervingscampagnes en unieke geschenken. Waarom gebruikt u geen laser voor de volgende fondsenwervingscampagne van uw school? U kunt laptops laseretsen voor een donatie, een lasergesneden decoratie maken om te verkopen of het logo van uw school in speciale sleutelhangers etsen. Met een Epilog kunt u ouders en leerlingen laten zien hoe belangrijk ze zijn voor uw school. Graveer comfortabele fleecejacks met de naam en het logo van de school of personaliseer koffiebekers en waterflessen. Zelfs de eenvoudigste geschenken kunnen zoveel meer betekenen als ze bewerkt zijn met de laser. Er zijn echt eindeloos veel ideeën en mogelijkheden!

Voor dit project gebruikten we de Epilog Fusion Pro 32-lasermachine met een CO2-laserbuis van 80 watt.


Geïnteresseerd in een Epilog Laser-machine? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software