Maak kennis met de nieuwe Epilog Fusion Edge

De nieuwste lasermachine van Epilog combineert onze meest geavanceerde technologieën met de nieuwste functies in een compact desktopformaat.

Op zoek naar het nieuwste op het gebied van lasergraveer- en lasersnijtechnologie in een compact formaat? Epilogs nieuwe Fusion Edge-laserserie heeft de lasermachine die u zoekt. De Fusion Edge-serie combineert onze meest geavanceerde technologie met een hoge graveersnelheid en nauwkeurige snijprestaties in een middelgroot lasersysteem. De Fusion Edge-serie is uitgerust met ons populaire camerapositioneringssysteem IRIS™, waarmee u illustraties gemakkelijk kunt verslepen en neerzetten. Dankzij de realtime weergave van het laseroppervlak maakt u in een mum van tijd van uw illustratie een gravure.

De Fusion Edge 12 is beschikbaar in CO2- of fiberuitvoeringen. U vindt dus altijd een machine die bij u past, of u nu metaal wilt markeren of diverse andere materialen wilt snijden en graveren. De Fusion Edge 24 is beschikbaar in CO2-uitvoeringen en beschikt over een verdubbeld werkoppervlak, een extra IRIS™-camera en een optie voor 80 watt. Bekijk onze productpagina voor de Fusion Edge voor meer informatie over deze laserserie en ontdek hoe de Fusion Edge-lasersystemen snelle prestaties leveren met een ongelooflijke nauwkeurigheid om uw workflow te versnellen en meer.

Meer informatie over de Fusion Edge

Fusion Edge 12 Fusion Edge 24
Werkoppervlak 24" x 12" x 7"
(610 x 305 x 178 mm)
24" x 24" x 10"
(610 x 610 x 254 mm)
Laseropties CO2 of fiber CO2
CO2 30, 40, 50, 60 watt
30, 40, 50, 60, 80 watt
Fiber 30 watt -
IRIS™-camera's 1 boven de werktafel 2 boven de werktafel

Wilt u meer weten over de Fusion Edge van Epilog Laser? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software
Portions of this page translated by Google.