Hoe u alles uit uw laser haalt na uw eerste toepassing

Ontdek samen met ons manieren waarop u uw laser kunt gebruiken om waarde te creëren voor uw bedrijf!

Lasers zijn een populaire keuze voor allerlei toepassingen: snijden van tandwielen of pakkingen voor prototypes, aanbrengen van streepjescodes of serienummers, op maat maken van houtbewerkingsprojecten, maken van borden, en ga zo maar door. We zien vaak dat producenten een laser kopen met een specifieke toepassing in gedachten, en hoewel zo'n laser natuurlijk geschikt is voor dat bepaalde doel, kan hij daarnaast nog veel meer. Misschien heeft u in eerste instantie niet aan deze toepassingen gedacht, maar met een veelzijdig laserapparaat binnen handbereik gaat er een wereld voor u open. Kijk mee terwijl wij laserprojecten bespreken die waarde kunnen creëren voor uw bedrijf en workflow.

Onderscheidingen voor medewerkers
Maak snel en eenvoudig zakelijke onderscheidingen voor uw meest gewaardeerde, best presterende medewerkers!

Borden
Maak bewegwijzering en andere borden voor uw organisatie.

Cadeaus voor klanten of medewerkers
Gepersonaliseerde cadeaus zijn betekenisvoller. Met een laser kunt u allerlei soorten cadeaus personaliseren: wijnflessen (of andere dranken), bierpullen en zelfs op maat gemaakte kerstversieringen!

Promotionele producten/eenmalige projecten
Bent u een bedrijfssportteam aan het opzetten? Maak met uw laser transfermateriaal voor de t-shirts van uw team! Wilt u promotieartikelen uitdelen op uw volgende beurs/evenement? Graveer uw logo waar u maar wilt om uw naamsbekendheid te vergroten!

Tijdens deze presentatie laten we verschillende lasertoepassingen zien, van industriële fibermarkeringen tot CO2-toepassingen. Hiermee kunnen producenten tijd en geld besparen omdat ze geen externe laserdiensten meer in te hoeven schakelen.


Geïnteresseerd in een Epilog Laser-machine? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software