lasergraveerder voor streepjescodes

Lasergraveersystemen voor streepjescodes

Graveer uw streepjescodes, serienummers en logo's met een systeem van Epilog Laser. Onze fiberlasersystemen graveren of markeren rechtstreeks op alle onbewerkte of gecoate metalen, inclusief roestvrij staal, gereedschapsstaal, messing, titanium, aluminium en nog veel meer. Zo kunt u allerlei soorten markeringen in een mum van tijd aanbrengen! Of u nu een voorwerp per keer of een hele tafel vol componenten graveert: dankzij het gemakkelijk te configureren proces en de nauwkeurige markeringsmogelijkheden is een fiberlaser ideaal voor het graveren van aangepaste streepjescodes.


meerdere voorwerpen tegelijk in een graveermachine voor streepjescodes plaatsen

Graveer in bijna elk metaal

meerdere voorwerpen tegelijk in een graveermachine voor streepjescodes plaatsen

Meerdere onderdelen tegelijkertijd

Maak een mal waarin u uw onderdelen of labels kunt plaatsen en graveer streepjescodes op honderden voorwerpen tegelijkertijd. U kunt uw mal met onderdelen gemakkelijk in de machine plaatsen via de opening aan de bovenkant of via de toegangsdeur aan de voorkant.

streepjescode graveren met verplaatsbaar uitgangspunt

Wijzig de uitgangspositie

De voorwerpen die u wilt graveren kunnen heel eenvoudig geplaatst worden. Gebruik de linkerbovenhoek als uw uitgangspositie of verplaats de laserkop naar een aangepaste locatie op de graveertafel waar u uw onderdeel/component het beste kunt bewerken.

rotary attachment

Opties voor rondgraveermodule

Lasergraveer op cilindrische onderdelen en gereedschappen dankzij onze twee soorten rondgraveermodules: een Rim-Style Rotary met snelle configuratie voor eenvoudige vormen en een 3-Jaw Chuck Rotary voor nauwkeurige etsresultaten.

graveren met dubbele bron

Optionele dubbele laserbron:
CO2 en Fiber

Breid uw fiberlasersysteem uit met onze optionele dubbele bron voor het graveren en/of snijden van acryl, hout, steen, rubber en andere materialen. We voegen een CO2-laser toe voor de meest veelzijdige laser op de markt.

meerdere voorwerpen tegelijk in een graveermachine voor streepjescodes plaatsen

Graveer grote onderdelen

Graveer met onze Fusion M2 40-lasermachine streepjescodes op uw grootste onderdelen en gereedschappen: tot wel 40" x 28" x 12.25" (1016 x 711 x 311 mm). Het ontwerp met zwevende optiek biedt het grootste werkoppervlak en tal van andere handige uitbreidingen en kenmerken!

Ontvang gegraveerde voorbeelden en een uitgebreide productlijnbrochure

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

Ja
Epilog Laser Fusion M2-lasersysteem
Epilog Fusion M2 Laser Series

Het Fusion M2-lasersysteem is de nieuwste flatbed fiberlasermachine, perfect om streepjescodes te graveren en om metalen en technische kunststoffen mee te markeren. De Fusion M2 is verkrijgbaar in modellen van 32" x 20" (812 x 508 mm) en 40" x 28" (1016 x 711 mm) die onze hoogste graveersnelheden en onze hoogste standaardkwaliteit bieden.
Beschikbare accessoires: dubbele bron, eView-cameramodule, Rim-Drive Rotary, 3-Jaw Chuck Rotary.


Bekijk de video     Informatie aanvragen


KAN IK STREEPJESCODES OP GROTE VOORWERPEN ETSEN?

De unieke zwevende optische straal in onze systemen biedt een uitzonderlijk groot werkoppervlak tot wel 1016 x 711 mm (40" x 28")!

ONTWORPEN VOOR GEBRUIKSGEMAK

Ons etssysteem voor streepjescodes heeft geen eigen software. Configureer de taak in een ontwerppogramma naar keuze en druk hem af naar de laser.

WAT IS DE LASERBRON?

De fiber laserbron vormt een laserstraal met een golflengte van 1062 nm, ideaal voor het etsen van metaal en markeren van kunststof.

MARKERINGEN VAN HOGE KWALITEIT

Dankzij de mogelijkheid om afbeeldingen tot wel 1200 dpi te graveren, kunnen zelfs streepjescodes met de kleinste afmetingen worden aangebracht.

ETS MEERDERE SOORTEN STREEPJESCODES

U kunt nu gemakkelijk 2D-, Datamatrix- en UPC-streepjescodes en andere varianten graveren met een lasergraveerder van Epilog Laser.

GRAVEER MEERDERE ONDERDELEN TEGELIJKERTIJD

Maak een mal waarin u uw onderdelen kunt plaatsen en graveer honderden streepjescodes tegelijkertijd. Er is geen specifieke operator vereist.


Neem contact met ons op via 030-7602998 of vul het formulier in voor meer informatie!

Vul het formulier in om gratis gegraveerde voorbeelden en een brochure met de volledige productlijn te ontvangen.
download industrieel etsen
E-boek: streepjescodes en industriële markeringen

Meer dan 50 pagina's met informatie over het graveren van streepjescodes en het etsen van metaal, inclusief een overzicht van verschillende soorten markeringen die u met een laser kunt aanbrengen, tips over het verminderen van doorlooptijden, soorten lasers voor het etsen van metalen en meer.


Nu downloaden


Populaire pagina's


help desk software