Meer sectoren maken gebruik van lasersystemen

Nu lasergraveer- en lasersnijsystemen steeds toegankelijker en betaalbaarder worden, ontdekken steeds meer sectoren unieke manieren om deze interessante technologie te gebruiken.

Doordat de systemen van Epilog zo veelzijdig zijn, kunnen ondernemers, ontwerpers en fabrikanten ze voor allerlei doeleinden gebruiken: van het zelf maken van bordjes tot branding en nog veel meer. Hier nemen we een kijkje in enkele populaire sectoren die lasersnij- en lasergraveertechnologie gebruiken om hun merkbekendheid te vergroten, hun producten te personaliseren en unieke creaties te produceren.

Bruiloften

Een van de grote pluspunten van Epilog Laser-systemen is dat ze met tal van materialen kunnen werken, variërend van kwetsbaar karton en perkament tot hardere materialen zoals hout en acryl. Met een Epilog-systeem gaat u moeiteloos over van het maken van ingewikkelde, lasergesneden trouwkaarten (of aankondigingskaarten of tafelkaartjes) tot het graveren en snijden van houten harten voor een bruiloftsgastenboek met kijkvenster!

Maar er zijn nog veel meer toepassingen mogelijk. Elke bruiloft is een speciale gebeurtenis voor het gelukkige paar, dus er zijn talloze mogelijkheden om producten te personaliseren, zoals champagneglazen voor bruid en bruidegom, taarttoppers op maat, cadeautjes voor het trouwfeest, attenties voor de gasten en nog veel meer!

Dranken

Met de optionele rondgraveermodule van Epilog graveert u in een handomdraai uw merk op cilindervormige objecten, zoals bierglazen, koffiebekers en gepoedercoate tumblers. Afhankelijk van het formaat van uw logo of ontwerp kunt u zelfs een mal maken en meerdere objecten op de tafel plaatsen om die allemaal tegelijk te graveren! Glas en andere veelgebruikte materialen voor drinkserviesgoed zijn goed te bewerken met de laser en zijn erg populair om te graveren.

Van beugelflessen en shotglazen tot wijnflessen en nog veel meer: de drankensector zit nooit verlegen om producten om te personaliseren. Met zo veel materialen om mee te werken gebruiken bars, restaurants, brouwerijen, distilleerderijen en cafés overal ter wereld lasersystemen om hun bedrijf en hun producten te promoten!

Sieraden en mode

Iedereen heeft een eigen stijl en uit die op een andere manier met mode. Lasers kunnen op verschillende manieren helpen om mode en sieraden te personaliseren, waardoor kleding en accessoires net zo uniek worden als de persoon die ze draagt. We zien een enorme toename in de populariteit van hangers, bedeltjes en andere sieraden die gepersonaliseerd worden met behandelde metalen of een metaalmarkeringsmiddel.

Oorbellen, hangers en bedeltjes zijn ook uitstekend te bewerken met de laser! Het snijden en rechtstreeks graveren van textiel wordt ook steeds vaker gedaan. Zo wint de laser snel aan populariteit in de kleding- en sieradensector, van het aanpassen van spijkerbroeken en schoenen tot het snijden van materialen voor warmteoverdracht op T-shirts en dergelijke.

Wat is uw sector?

Meer weten over wat een Epilog Laser-systeem voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het formulier in voor meer informatie!

Vraag een gratis brochure en voorbeelden aan

Vul het onderstaande formulier in en we sturen u een volledige brochure en een aantal gegraveerde en gesneden stalen die met onze lasersystemen werden gemaakt. Zo kunt u de kwaliteit met eigen ogen zien.

*
*
*
*
help desk software