Epilog Laser

Plan een demonstratie

*
*
*
*

Ervaar hoe het is om te werken met een Epilog Laser

Vraagt u zich af hoe het is om met een Epilog Laser te werken? Maak een afspraak voor een live demonstratie om onze lasermachines met uw eigen ogen in actie te zien. Ontdek hoe het echt voelt om te werken met onze lasermachines: kijk hoe u afbeeldingen vanuit uw grafische software naar de machine afdrukt, ervaar hoe het is om materiaal in het werkgebied te plaatsen en weer te verwijderen en voel de voldoening die het geeft als u de voltooide gravure eindelijk in handen heeft.

Auto Focus
Fusion Pro snijtafel met raster
Fusion Pro Touch Screen

Ontdek welk systeem bij u past

Epilog Laser-machines zijn er in allerlei soorten en maten met verschillende laserwattages. Welk systeem en vermogen voor u geschikt is, hangt af van uw beoogde gebruik, beschikbare ruimte, benodigde capaciteit en budget. Door de machine in het echt te zien, krijgt u een beter beeld van de grootte om zo te zien of een klein, middelgroot of groot werkgebied het beste bij u past. Bovendien kunt u de verschillen in snelheid en vermogen van de verschillende wattages ervaren om te bepalen welk systeem het beste aansluit bij uw werkwijze.

Ontdek wat Epilog Laser te bieden heeft

Of u nu QR-codes wilt graveren op geanodiseerd aluminium, acryl borden wilt uitsnijden, persoonlijke cadeaus wilt maken op grote of kleine schaal, of kleine onderdelen voor modellen wilt produceren, een Epilog Laser klaart de klus binnen een handomdraai. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de veelzijdigheid van lasertechnologie Tijdens de demonstratie ontdekt u...

  • Hoe gemakkelijk te bedienen een Epilog Laser-machine is
  • Hoe u gemakkelijk met hoge snelheden zeer scherpe details kunt graveren
  • De laserscherpe snijresultaten van een metalen/keramische laserbuis
  • De persoonlijke ondersteuning van Epilog Laser
  • De kennis en ervaring van meer dan 30 jaar lasertechnologie
  • Epilogs nieuwe IRIS-camerasysteem
IRIS-camera
Sample Club Map
Fusion Pro Demo Dashboard

Plan een demo en ontdek alle mogelijkheden van een Epilog Laser

help desk software