Overslaan en naar de inhoud gaan
Home  /  Bedrijf  /  Nieuws  /  Epilog Laser opent nieuwe distributiefaciliteit
Nieuw distributiecentrum

Epilog Laser opent nieuw distributiecentrum in Golden, Colorado (VS)

Dankzij het nieuwe centrum kunnen productie, onderzoek en ontwikkeling in het hoofdkantoor van de onderneming worden opgevoerd

Golden, Colorado (VS) – Epilog Laser, de toonaangevende producent van CO2- en fiberlasersystemen voor het graveren, snijden en markeren van materialen, opent een nieuw distributiecentrum vlak bij de belangrijkste productiefaciliteit in Golden, Colorado in de VS. Dit is de vierde vestiging van Epilog in het Coors Technology Center, waar ook al het hoofdkantoor, de verkoop- en marketingafdeling en de kantoren voor technische ondersteuning van het bedrijf zijn gevestigd.

"Toen we in 2005 ons nieuwe hoofdkantoor bouwden, dachten we dat we voorlopig genoeg ruimte zouden hebben voor al onze werknemers en afdelingen", zegt Mike Dean, vicepresident sales en marketing van Epilog Laser. "Natuurlijk zouden we graag ons hele team in hetzelfde gebouw hebben, maar het is fantastisch dat we door de toegenomen vraag naar productie op zoek moeten naar extra ruimte."

Epilog verhuisde in 2005 naar het huidige hoofdkantoor en breidde in 10,000 uit met ruim negenhonderd vierkante meter. In 2015 kreeg de afdeling technische ondersteuning van het bedrijf een eigen gebouw in de buurt. In 2016 verhuisde het sales- en marketingteam naar een eigen gebouw, ook in het Coors Technology Center. Alle vier de gebouwen liggen binnen een straal van ongeveer anderhalve kilometer.

"We houden van Golden en kijken altijd naar ruimte die plaats kan bieden aan ons volledige team", zegt Dean. "Maar voorlopig zijn we blijf dat we in de buurt kunnen blijven, ook al zitten we niet allemaal in hetzelfde gebouw."

De extra faciliteit is de nieuwste van verschillende opwindende ontwikkelingen bij Epilog in de afgelopen maanden, waaronder de release van de goed ontvangen Fusion Edge Laser Series, die in november 2020 werd gelanceerd.

Ander nieuws

Epilog Laser breidt Fusion Maker Laser-serie uit

Fusion Maker 24 en 36 maken nu deel uit van…

Top 10 veelgestelde laservragen van Epilog-fans

Onze fans vroegen, en wij antwoordden -...

Epilog Laser voegt Fusion Galvo-machine toe aan productassortiment

Nieuwste systeem combineert snelle graveer…

Reliëfstempels voor leer lasergraveren met MDF en acryl

Een leuke manier om uw lasermachine te gebruiken...

Glazen versus metalen CO2-laserbuizen

Waarom worden Epilog Laser-machines gebou…

5 kerstcadeaus die je kunt maken met een laser

Maak indruk op je vrienden en familie d…

Heb je een verhaal dat je uitgelicht wilt zien?

amy dallman

Perscontact voor Epilog Laser:

amy dallman
Marketingcommunicatiespecialist
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Over Epilog Laser

Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.