Epilog-gebruikers maken persoonlijke beschermingsmiddelen

Lasergebruikers verleggen hun focus om zorgmedewerkers en leden van hun gemeenschap te helpen.

Lasergesneden maskerclips in een machine van Epilog Laser

Sinds de coronacrisis zijn veel van onze klanten, distributeurs en zelfs werknemers van Epilog aan de slag gegaan met hun machine om de broodnodige persoonlijke beschermingsmiddelen te maken. Niet alleen voor de gezondheidszorg, maar ook voor hun eigen omgeving.

Het is fantastisch om te zien dat gebruikers op deze manier samenwerken. Hieronder staan een aantal verhalen en projecten die we langs hebben zien komen. Maakt u ook persoonlijke beschermingsmiddelen met uw Epilog Lasermachine en wilt u uw verhaal vertellen op deze pagina? Stuur dan Amy Dallman een bericht!

All Wheel Engineering, LLC., San Diego, CA – Spatmaskers

Met zijn Epilog Fusion M2 en 3D-printer stapte Tom Deadrick van All Wheel Engineering over van auto-onderdelen op spatmaskers voor zorgmedewerkers in de frontlinie. In de afgelopen weken heeft Tom duizenden stuks gedoneerd aan lokale gezondheidszorginstellingen in de omgeving van San Diego.

Een stapel lasergesneden onderdelen voor spatmaskers van acryl.
Een vrouw die een spatmasker draagt.
Twee 3D-printers die onderdelen voor spatmaskers produceren

Bauhaus Form + Function Lab aan de Bauhaus-Universität Weimar, Duitsland - Spatmaskers

Jason Reizner, hoofd van het Bauhaus Form + Function Lab aan de Bauhaus-Universität Weimar, en zijn team hebben een volledig lasergesneden spatmasker ontworpen voor mensen die tijdens de coronacrisis in de frontlinie staan. Deze kunnen in minder dan een minuut gemaakt worden uit PETG-filament van 0,5 mm met de Fusion M2 van 120 watt.

Het ontwerp voor de 'BauhausUniVisor' is beschikbaar voor iedereen onder een Creative Commons License en kan hier gevonden worden: BFFL | GitHub

Lasergesneden doorzichtig spatmasker van acryl in een Epilog Laser-machine.

Centex Laser Engraving, Pflugerville, TX - Clips voor maskers

De elastieken bandjes van medische maskers kunnen de huid achter de oren na verloop van tijd gaan irriteren. Daarom begon Centex met het lasersnijden van clips van acryl voor medische maskers. Hiermee wordt de bandjes verplaatst van achter de oren naar de achterkant van het hoofd. Omdat de clips van acryl zijn, kunnen ze worden gesteriliseerd en hergebruikt.

Een batch lasergesneden maskerclips van acryl in een Epilog Lasermachine
Lasergesneden maskerclip van acryl met medisch masker
Een batch lasergesneden maskerclips van acryl
Maskerclip van acryl op de achterkant van het hoofd van de drager

Debra Salley, Epilog Laser - Mondkapjes

Onze eigen beurscoördinator, Debra Salley, gebruikt haar Zing 24 om mondkapjes te maken van t-shirts. Hoewel dit geen medische maskers zijn, zijn ze wel geschikt voor gewone burgers op plaatsen waar het verplicht is om een mondkapje te dragen in het openbaar.

Een masker dat uit een t-shirt gesneden is in een Epilog Laser-machine
De beurscoördinator van Epilog Laser, Deb Salley, met haar lasergesneden stoffen masker

Laser Depot & Northern Laser Systems - Anti-aerosoldozen

Onze distributeurs bij Laser Depot (Colombia, Zuid-Amerika) en Northern Laser Systems (Wisconsin, VS) maken allebei lasergesneden anti-aerosoldozen van acryl, die ze vervolgens doneren aan lokale gezondheidszorginstellingen. Deze hulpmiddelen voorkomen dat er coronavirusdeeltjes in de lucht terechtkomen tijdens het intuberen van de patiënt.

Lasergesneden anti-aerosoldoos van acryl die op tafel staat
Lasergesneden anti-aerosoldoos van acryl die op de vloer staat

Als er één ding zeker is in deze onzekere tijden, is het dat er altijd mensen zijn die doelbewust manieren zoeken om te helpen. Bedankt aan alle Epilog Laser-gebruikers die onze apparaten gebruiken om de mensen om jullie heen te helpen het gevecht aan te gaan. Jullie inzet wordt zeer gewaardeerd!Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*


Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.