Hoe brouwerijen een lasergraveerder voor hun marketing kunnen gebruiken

Sell branded products, create giveaways, and save outsourcing costs with a laser machine.

Stainless steel growlers marked with a co2 laser

Met een eigen lasergraveerder kunnen brouwerijen nieuwe marketingstrategieën inzetten om hun merk op te bouwen en hun naamsbekendheid te vergroten.

Van stickers tot onderzetters, bierglazen en meer: brouwerijen delen veel promotieartikelen uit en verkopen ook de nodige producten met eigen logo. Door een eigen lasermachine te gebruiken, kunnen deze bloeiende bedrijven veel meer mogelijkheden benutten, zowel binnen de brouwerij zelf als voor hun promotieartikelen.

lasergegraveerde bierglazen

Lasersnijders en -graveermachines zijn waardevolle tools op het gebied van marketing. Denk maar eens aan alles waar uw logo op staat. Hoeveel tijd- en kostenefficiënter zou het zijn om uw eigen apparatuur en tools van een logo te voorzien en uw eigen promotieartikelen te maken in plaats van dit werk uit te besteden?

lasergegraveerde kurken onderzetters
close-up van lasergegraveerde biertaphandvatten

Welke artikelen kan een brouwerij snijden en graveren met een laser?

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos:

  • Kleding – petten met leren patches, T-shirts en canvas tassen met logo voor afhaalbestellingen
  • Biertaphandvatten – bijvoorbeeld voor een speciale biersoort of uw populairste producten
  • Onderzetters – houten, leren of zelfs (kaart-)papieren onderzetters kunnen met een laser worden gepersonaliseerd
  • Glazen – graveer pullen, bierglazen, proefglazen en meer
  • 'Growlers' (bierkannen) – glas of metaal, uw laser kan het allebei
  • Dienbladen – maak uw eigen dienbladen met logo of graveer er de naam van populaire biersoorten in
  • Verpakkingen – maak speciale verpakkingen voor blikjes, flesjes of growlers
  • Bewegwijzering – van promotieborden tot richtingaanduiding of informatievoorziening, een laser kan allerlei soorten borden maken van verschillende materialen

...en nog veel meer!

lasergegraveerde leistenen onderzetters
lasergesneden en -gegraveerde leren labels voor hoeden
lasergegraveerd handvat van een biertap en biervat

Merkartikelen zorgen voor herkenbaarheid van uw bedrijf. U kunt uw merkbekendheid maximaliseren door uw logo op een goedkope manier op uw apparatuur en producten te zetten. Met de laser maakt u ook gemakkelijk producten voor speciale tijdelijke biersoorten en evenementen.

Voeg een leuke, persoonlijke ervaring toe aan rondleidingen door de brouwerij

Brouwerijtours zijn erg populair. U kunt deze geweldige ervaring compleet maken door de rondleiding af te sluiten met een leuk souvenir zoals een gepersonaliseerd glas bijvoorbeeld. Als u een voorraadje glazen heeft staan waarop uw logo al gegraveerd is, kost het u slechts een paar minuten om het glas met de laser van een naam en datum te voorzien.

lasergegraveerde shotglazen

Of u kunt extra verkopen genereren met gepersonaliseerde growlers. Dit is een waardevolle toevoeging aan uw huidige aanbod, met een persoonlijke twist voor de klant. Door gepersonaliseerde items te verkopen, onderscheidt u zich van de concurrentie en biedt u uw gasten een unieke en persoonlijke ervaring.

lasergegraveerde leistenen onderzetters

Is laseren moeilijk om te leren?

Helemaal niet! De lasers zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. We hebben zelfs een online trainingssuite die u stap voor stap door het hele installatieproces leidt, van het uitpakken van de laser tot het maken van uw eerste eenvoudige projecten. Zodra u bekend bent met de grafische software van uw keuze kunt u ontwerpsjablonen gaan maken. Sla de beste sjablonen op en gebruik ze wanneer u maar wilt. Bovendien maken onze Software Suite en Job Manager het heel gemakkelijk om uw veelgebruikte projecten georganiseerd op te slaan, zodat ook medewerkers die het systeem niet zo goed kennen een taak kunnen ophalen, naar de laser kunnen sturen en laten uitvoeren!

laseretsen van shotglazen

Geef de laser een mooie plek!

Wilt u indruk maken op uw klanten? Zet de laser dan op een centrale plek in uw winkel en laat de klanten toekijken terwijl u binnen enkele minuten een gepersonaliseerd bericht op hun glas, fles of tas graveert. Zo nemen ze niet alleen een gepersonaliseerd souvenir mee naar huis, maar hebben ze ook de laser gezien die het product voor ze heeft gemaakt. Moedig hen aan om hun aandenken op social media te plaatsen voor een beetje extra promotie!

lasergegraveerde biertaphandvatten

En nu?

Wilt u met eigen ogen zien wat Epilog voor uw brouwerij kan betekenen? We hebben al systemen vanaf $ 7995, waarmee u in no time aan de slag kunt om uw winst te verhogen en uw marketinginspanningen te optimaliseren. <span class="SL_hide">Vraag vandaag nog een volledige brochure aan en plan een live demonstratie in. De beste manier om te zien of een laser geschikt voor u is, is om het apparaat met eigen ogen in actie te zien.</span> Vul het bovenstaande formulier in of neem contact met ons op via onderstaand nummer voor meer informatie.

Telefoon: 030-7602998

stapel lasergegraveerde kurken onderzetters
met een laser gemarkeerde roestvrijstalen ijsblokjes


Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*


Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.