YuKonstruct wint hoofdprijs tijdens tweede jaarlijkse Makerspace-wedstrijd van Instructables.com

epilog g2-galvo systeem

"Onze Epilog Fusion van 60 watt is een van de populairste apparaten in de makerspace. We zien er dan ook naar uit om te kunnen laseren zonder wachtrijen!”

Adria Collins, YuKonstruct

Golden, Colo.- (26 september 2016) – YuKonstruct, een makerspace in Whitehorse (Yukon, Canada), heeft de hoofdprijs gewonnen voor de “Meest gebruikte instructies”. Het bedrijf won de tweede jaarlijkse Makerspace wedstrijd die werd georganiseerd op Instructables.com. De locatie ontvangt een Zing 24-laser van 40 watt, een snijrooster voor vectoren en een luchtcompressor van Epilog.Het YuKonstruct-team kwam met instructies die een indrukwekkende 199 keer werden uitgelicht.

„De leden van YuKonstruct vinden het geweldig dat ze een tweede Epilog Lasersysteem ontvangen!”, vertelt Adria Collins, Program and Volunteer Manager bij YuKonstruct. "Onze Epilog Fusion van 60 watt is een van de populairste apparaten in onze vestiging. We zien er dan ook naar uit om te kunnen laseren zonder wachtrijen!”


Mike Dean, Vice President Sales and Marketing bij Epilog Laser: "Het team van YuKonstruct diende een verbazingwekkende reeks instructies in. We vinden het geweldig dat ze zo veel gebruik kunnen maken van de nieuwe Zing 24. We staan te popelen om te zien met welke geweldige creaties de makers van YuKonstruct op de proppen komen!”

For more information, contact:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software