Epilog Laser benoemt Kristi Medley tot nieuwe Chief Financial Officer

kristi medley, epiloog cfo

"In Epilog zag ik niet alleen een excellentie in de technologie en de producten die we produceren, maar ik was ook zeer onder de indruk van de trots, toewijding en loyaliteit van de medewerkers van het bedrijf. Ik ben heel erg naar uit om een ​​deel van het voortdurende succes en prestaties Epilog in de toekomst. "

Kristi Medley, Epilog Laser

Golden, Colo. (Juli 19 , 2016 ) -Epilog Laser is verheugd om de toevoeging van Kristi Medley, chief financial officer te kondigen, om het bedrijf executive team.

"Kristi heeft een indrukwekkende achtergrond in de financiële arena en zal een goede pasvorm met ons team", zegt Mike Dean, vice president sales en marketing voor Epilog Laser. "We zijn heel enthousiast om haar aan boord te hebben en te weten dat ze zal ervoor zorgen dat onze bedrijf blijft sterker dan ooit groeien!"

Als chief financial officer, zal Kristi worden in samenwerking met de uitvoerende en boekhoudkundige team in het beheer van de financiële risico's van de onderneming, de financiële verslaglegging en compliance, en in het leiden van de inspanningen Epilog Laser in het uitvoeren van op business planning en strategie.

Kristi behaalde haar bachelor in de boekhouding en de CPA licentie van Cameron University in Lawton, Oklahoma. Na het werken als een accountant in de openbare boekhouding voor vijf jaar, maakte ze de overstap naar Colorado, waar ze werkte als financieel leider in diverse industrieën zoals de medische dienst, software ontwikkeling, en service en productie.


Samen met het verkrijgen van een expertise op het gebied van financieel beheer en compliance, deze ervaringen mogen Kristi cross functioneel te werken in een snel veranderende groei omgeving, waar ze een integraal onderdeel wordt gespeeld bij het uitbreiden van het bedrijfsleven op internationaal niveau, bleef verbetering van bedrijfsprocessen en in het leiden van de herinrichting en de uitvoering van Bedrijfsstrategie.

"Bij het zoeken naar een carrière te veranderen, was ik uiterst selectief in het zoeken naar een gelegenheid waar ik een deel van een echt team dat over het bedrijf en haar groeipotentieel gepassioneerd was zou kunnen zijn," zei Kristi. "In Epilog zag ik niet alleen een excellentie in de technologie en de producten die we produceren, maar ik was ook zeer onder de indruk van de trots, toewijding en loyaliteit van de medewerkers van het bedrijf. Ik ben heel erg naar uit om een ​​deel van het voortdurende succes en prestaties Epilog in de toekomst. "

 


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188


help desk software