Epilog Laser voegt nieuwe webdesigner en -ontwikkelaar toe aan het verkoop- en marketingteam

epilog neemt nieuwe webdesigner en -ontwikkelaar aan

“Jeremiah heeft een indrukwekkende achtergrond in webdesign en -ontwikkeling. Met zijn fantastische vaardigheden kunnen we er zeker van zijn dat hij onze aanwezigheid op het web een stevige boost zal geven, en de digitale hulpbronnen voor onze klanten sterk zal verbeteren."

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado, VS (29 nov 2016) – Epilog Laser, de toonaangevende producent en ontwerper van CO2- en fiberlasersystemen voor graveren, snijden en markeren, stelt u graag voor aan Jeremiah Jekich, die als webdesigner & -ontwikkelaar de afdeling verkoop en marketing van Epilog zal versterken.

"Jeremiah heeft een indrukwekkende achtergrond in webdesign en webdevelopment," aldus Mike Dean, Vice-President Sales & Marketing bij Epilog Laser. "Met zijn fantastische vaardigheden kunnen we er zeker van zijn dat hij onze aanwezigheid op het web een stevige boost zal geven, en de digitale hulpbronnen voor onze klanten sterk zal verbeteren!"

Jekich voegt zich bij de afdeling verkoop en marketing, waar hij zich bezig zal houden met het onderhouden, uitbreiden en bijwerken van de website, en het ontwikkelen van betere hulpbronnen voor onze Epilog-klanten waar ook ter wereld.

Jekich behaalde zijn bachelordiploma computerwetenschappen aan de Colorado School of Mines. Hij specialiseert zich in web- en softwareontwikkeling en het ontwerp van gebruikerservaring.

"Ik kijk ernaar uit om de website van Epilog uit te bouwen tot de informatiebron bij uitstek voor onze huidige én toekomstige klanten. Dit is een fantastisch moment om deel uit te maken van het Epilog-team - het harde werk van de voorbije jaren begint zijn vruchten af te werpen, en we groeien momenteel sterk," aldus Jekich. "Het team heeft me warm ontvangen, en is enorm toegewijd. Het is erg interessant om zo praktijkgericht met dit product aan de slag te kunnen. Ik heb er zin in!"


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.