Epilog Laser sponsort Makerspace-wedstrijd op Instructables.com

demonstraties epilog laser

"Ik ben groot voorstander van elke gelegenheid die makers, knutselaars en doe-het-zelvers de kans biedt hun ontwerpen tot leven te brengen en daarom dragen we graag bij aan het fantastische prijzenpakket van de Makerspace-wedstrijd 2017!"

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado (8 juni 2017) – Epilog Laser is sponsor van de derde jaarlijkse Makerspace-wedstrijd op de populaire doe-het-zelfwebsite Instructables.com! De wedstrijd is geopend en de deadline voor deelname is 31 augustus.

"We steunen de gemeenschap van makers graag en het doet ons dan ook genoegen te zien dat die blijft groeien en evolueren", aldus Mike Dean, vicepresident Sales & Marketing van Epilog Laser. Ik ben groot voorstander van elke gelegenheid die makers, knutselaars en doe-het-zelvers de kans biedt hun ontwerpen tot leven te brengen en daarom dragen we graag bij aan het fantastische prijzenpakket van de Makerspace-wedstrijd 2017!"

Behalve de Zing 24 die Epilog levert, dragen ook Dremel, Woodcraft, Ultimaker en Digi-Key ook prijzen bij aan het grote pakket met een totale waarde van meer dan $ 50.000!

"We zijn heel enthousiast over de prijzen van dit jaar”, zegt Cloude Porteus, directeur Instructables@Autodesk. Dankzij onze partners kunnen we gemeenschappen helpen verbluffende dingen te doen en dat geeft veel voldoening!"

Vorig jaar werd de Makerspace-wedstrijd gewonnen door makerspace YuKonstruct in Yukon, dat als team maar liefst 199 inzendingen had! Instructables.com is een populaire online gemeenschap waar enthousiaste creatievelingen hun innovatieve projecten, recepten, vaardigheden en ideeën kunnen delen.

De officiële spelregels van de Makerspace-wedstrijd 2017 zijn te vinden op de wedstrijdpagina.


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.