Epilog Laser sponsort Makerspace-wedstrijd op Instructables.com

"Ik werk graag met Epilog omdat we niet alleen hun lasers gebruiken in de Autodesk workshop bij Pier 9 , Maar omdat ze echt inspireren onze gemeenschap. "

Eric Wilhelm, oprichter van Instructables.com en directeur van de gemeenschappen bij Autodesk
makerspace wedstrijd

Golden, Colo. (Juni 2 , 2016 ) - Epilog Laser is verheugd om de tweede jaarlijkse sponsoren Makerspace Contest op populaire DIY site, Instructables.com! De wedstrijd opent juni 1 en sluit augustus 31 . De hoofdprijs is een 40 watt Zing 24 Laser van Epilog.


"We zijn voorstander van de maker beweging sinds de oprichting ervan," zei Mike Dean, vice president sales en marketing voor Epilog Laser. "Ik ben niets minder dan verbaasd toen ik de creatieve en inventieve ideeën afkomstig van makers en makerspaces. We zijn zo enthousiast om weer deel uit van deze geweldige wedstrijd zijn. "

"Ik werk graag met Epilog omdat we niet alleen hun lasers gebruiken in de Autodesk workshop bij Pier 9 , Maar omdat ze echt van onze gemeenschap te inspireren ", zegt Eric Wilhelm, oprichter van Instructables.com en directeur van de gemeenschappen op Autodesk .

Makerspace Contest winnaar van vorig jaar was het Verenigd Koninkrijk gevestigde Coventry Makerspace die het meeste aantal aanbevolen instructables ingediend - een indrukwekkende 248 DIY projecten!

Instructables.com is een populair-project delen online community die biedt publishing tools om te helpen gedreven, creatieve mensen hun meest innovatieve projecten, recepten, vaardigheden en ideeën uit te wisselen.

Voor meer informatie over Epilog Laser, bezoek epiloglaser.com . Voor meer informatie over Instructables.com en lees de officiële regels voor de 2016 Makerspace Contest, bezoek instructables.com/contest/makerspace .

 

 


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.