Jackson & Associates ontvangt 2013 Best of Gainesville Award

Beste van Gainesville Award

Golden, CO (oktober 31 2013 ) Epilog Laser is verheugd aan te kondigen dat de jarenlange distributeur Jackson & Associates is geselecteerd voor de 2013 Best of Gainesville Award in de categorie Sign Equipment & Supplies door de Gainesville Award programma.

Elk jaar identificeert het Gainesville Award-programma bedrijven waarvan zij denken dat ze uitzonderlijk marketingsucces hebben behaald in hun lokale gemeenschap en bedrijfscategorie. Dit zijn lokale bedrijven die het positieve imago van kleine bedrijven versterken door middel van dienstverlening aan hun klanten en hun gemeenschap. Deze uitzonderlijke bedrijven zorgen ervoor dat het Gainesville-gebied een geweldige plek is om te wonen, werken en spelen.


Het hele Jackson & Associates-team is verheugd met deze prijs. We vinden het heerlijk om deel uit te maken van de Gainesville-gemeenschap en kijken ernaar uit om een sterke en blijvende aanwezigheid in het gebied op te bouwen.

Scott Jackson, voorzitter van Jackson & Associates

Verschillende informatiebronnen werden verzameld en geanalyseerd om de winnaars in elke categorie te kiezen. Het 2013 Gainesville Award-programma richt zich op kwaliteit, niet op kwantiteit. Winnaars worden bepaald op basis van de informatie die zowel intern door het Gainesville Award-programma is verzameld als gegevens die door derden zijn verstrekt.

"Het hele Jackson & Associates-team is verheugd deze prijs te ontvangen", zegt Scott Jackson, president van Jackson & Associates. "We vinden het geweldig om deel uit te maken van de Gainesville-gemeenschap en kijken ernaar uit om een sterke en blijvende aanwezigheid in het gebied op te bouwen."

Het Gainesville Award-programma is een jaarlijks prijzenprogramma ter ere van de prestaties en prestaties van lokale bedrijven in het hele Gainesville-gebied. Erkenning wordt gegeven aan die bedrijven die hebben laten zien dat ze hun best practices kunnen gebruiken en programma's hebben geïmplementeerd om concurrentievoordelen en waarde op de lange termijn te genereren.

Gefeliciteerd, Jackson & Associates!


For more information, contact:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software