Epilog Laser introduceert Fusion M2 40-Laser

epilog fusion m2

"Met zijn groter formaat, de Fusion M 240 kunnen onze klanten om nog grotere banen te pakken - zowel CO 2 en vezels toepassingen - in één systeem. Nu, ongeacht het materiaal - hout, blank metaal, acryl of andere gemanipuleerde kunststoffen - onze gebruikers hebben een grote schaal, enkel systeem dat al deze materialen zal verwerken, binnen hetzelfde werk ".

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (Nov. 23 , 2015 ) -Epilog Laser is verheugd om de toevoeging van de Fusion M aan te kondigen 240 het bedrijf de laser line-up. Naar aanleiding van het grote succes van de Fusion M 232 , Epilog heeft de technologie ontwikkeld voor de Fusion M aangepast 2 serie in de top-of-the-line 40 "x 28 "( 1016 X 711 mm), inclusief de populaire dual-source capaciteiten en eView Camera Module . Epilog Ook opgenomen aanzienlijke verbeteringen in de luchtafvoervoorziening en verbeterde het koelen van warmte genererende componenten.


"Met zijn groter formaat, de Fusion M 240 kunnen onze klanten om nog grotere banen te pakken - zowel CO 2 en vezels toepassingen - in één systeem ", zegt Mike Dean, vice president sales en marketing voor Epilog Laser. "Nu, ongeacht het materiaal - hout, blank metaal, acryl of andere gemanipuleerde kunststoffen - onze gebruikers hebben een grote schaal, enkel systeem dat al deze materialen zal verwerken, binnen hetzelfde werk."


Naast de hoogwaardige componenten en ongeëvenaarde snijden en graveren resultaten Epilog De apparatuur staat bekend om de Fusion M 240 features gewijd optiek en een goede stralengang voor elk van de laserbronnen voor vóór het combineren van de paden te focussen. "Andere dual-lasersystemen compromis over optica of je dwingen om uit te schakelen de laserbron en / of de optiek," zei Dean, "maar met de M 240 er is geen noodzaak om te wisselen om het even wat; alles gebeurt automatisch. "


Klik hier voor de volledige technische specificaties de Fusion M 240 .


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.