Epilog Laser introduceert Fusion M2-systeem voor graveren en snijden

epilog fusion m2

"Het mooie van de M 2 is dat het zal toestaan ​​dat onze klanten om twee zeer verschillende laser technologieën te gebruiken van het ene systeem. Nu, het maakt niet uit welk materiaal je werkt met - of het nu hout, titanium, rubber, textiel, staal of een combinatie van verschillende ondergronden - je hebt een enkel systeem dat al deze materialen zal verwerken, binnen dezelfde job "

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (Maart 9 , 2015 ) - Epilog Laser is blij met de toevoeging van de Fusion M aan te kondigen 2 het bedrijf de laser line-up. De Fusion M 2 is een dual-source laser systeem dat gebruikers in staat stelt om zowel metalen markering toepassingen en CO uit te voeren 2 laser-applicaties van hetzelfde systeem, in dezelfde baan.

"Het mooie van de M 2 is dat het zal toestaan ​​dat onze klanten om twee zeer verschillende laser technologieën te gebruiken van het ene systeem ", zegt Mike Dean, vice president sales en marketing voor Epilog Laser. "Nu, het maakt niet uit welk materiaal je werkt met - of het nu hout, titanium, rubber, textiel, staal of een combinatie van verschillende ondergronden - je hebt een enkel systeem dat al deze materialen zal verwerken, binnen hetzelfde werk."

Naast de hoogwaardige componenten en ongeëvenaarde snijden en graveren resultaten Epilog De apparatuur staat bekend om de Fusion M 2 features gewijd optiek en een goede stralengang voor elk van de laserbronnen voor vóór het combineren van de paden te focussen. "Sommige dual-lasersystemen compromis over optica of je dwingen om uit te schakelen de laserbron en / of de optiek," zei Dean, "Maar met de M 2 er is geen noodzaak om handmatig iets verwisselen; het allemaal gebeurt automatisch. "

De Fusion M 232 stelt gebruikers in staat om te kiezen 50 , 60 , 75 of 120 watt CO 2 laser en vergelijken deze met een 20 , 30 of 50 watt fiber laser.

 

 


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.