Fairway Laser Systems maakt evenementenrooster bekend voor nieuwe vestiging

fairway laser klinieken

"We zijn verheugd om onze mogelijkheden uit te breiden en een hoger niveau van dienstverlening en ondersteuning aan onze klanten en potentiële kopers. We zullen de coördinatie van een verscheidenheid aan evenementen, waaronder een open huis, beginner laser seminar, Corel clinics en nog veel meer! "

Dan Molchan, eigenaar en voorzitter, Fairway Laser Systems

Golden, Colo. (April 7 , 2016 ) - Fairway Laser systemen, exclusieve distributeur Epilog Laser's in Illinois, Indiana, Ohio en Michigan (met uitzondering van de Upper Peninsula), is verheugd om het evenement schema vrij te maken voor hun onlangs voltooide, cutting-edge faciliteit in Valparaiso, Ind In combinatie met de. opening van hun nieuwe faciliteit, hebben ze de vaargeul laser Summer School, een serie educatieve lessen ontworpen voor zowel de huidige laser eigenaren evenals die geïnteresseerd zijn in het toevoegen van een laser om hun bedrijf in de toekomst ontwikkeld.


"Het nieuwe gebouw is volledig functioneel en we kunnen niet wachten om de faciliteit aan klanten, potentiële klanten, vrienden en familie laten zien!", Aldus Dan Molchan, voorzitter en eigenaar van Fairway Laser Systems. "We zijn verheugd om onze mogelijkheden uit te breiden en een hoger niveau van dienstverlening en ondersteuning aan onze klanten en potentiële kopers. We zullen de coördinatie van een verscheidenheid aan evenementen, waaronder een open huis, beginner laser seminar, Corel clinics en nog veel meer. "


Ga naar deze pagina's of neem contact op Fairway Laser Systems om RSVP en / of registreren voor evenementen! 
www.fairwaylaser.com
fairwayeducation.setmore.com


Fairway Laser Event Kalender:
 • april 14 - Lasers 101
  1 - 4 p.m
  Geen kosten
  lasers 101 is een inleiding tot de veelzijdigheid van lasersystemen, hoe ze werken en hoe ze kunnen een waardevol instrument voor elk bedrijf.

 • mei 13 - CorelDRAW Basics
  10 am - 4 p.m
  Kosten: $ 99
  Deze klasse richt zich op de meest gebruikte tekentools en technieken die gebruikt worden in CorelDRAW. Eenvoudige tekst creatie en plaatsing, snelle bewerking van premade graphics en clipart, en breken / wijziging van de graphics en de tekst zijn slechts enkele van de onderwerpen die aan bod. Het doel van deze klasse is om een ​​stichting aan inzicht in de vaak gebruikte gereedschappen elke laser eigenaar moet weten te leggen. Deze klasse is gericht op nieuwe eigenaars of mensen met weinig ervaring CorelDRAW.

 • mei 20 - Feestelijke Open House
  Noon - 4 p.m
  Geen kosten
  Doe mee voor de officiële opening van de nieuwe Fairway Laser Systems faciliteit! Het team van Fairway zal zijn op het aanbieden van reizen van het nieuwe gebouw, laser demo's en drankjes!

 • juni- 10 - Werken met foto's
  10 am - 4 p.m
  Kosten: $ 99
  Deze klasse is uitsluitend gestructureerd op foto graveren. Het behandelt de ins en outs van fotomanipulatie om de beste kwaliteit te bereiken. Het zal bespreken de beste materialen om de hoogste kwaliteit te bereiken graveren. Boven alles, zal hij zich richten op het gebruik van EngraveLab PLP foto graveren zo eenvoudig als een paar klikken op de knop te maken.

 • juli- 8 - Geavanceerde CorelDRAW
  10 am - 4 p.m
  Kosten: $ 99
  Voor degenen die al een basisachtergrond in Corel Draw, zal deze klasse gericht op de meer geavanceerde instrumenten en technieken in combinatie met de laser. Hertekenen graphics, tegels afbeeldingen voor grote banen, het opzetten van mallen en klemmen voor meerdere gravures, en het opzetten van kleur in kaart gebrachte banen zijn slechts enkele van de vele onderwerpen. De Advanced Basics klasse is voor degenen die willen dieper in Corel Draw dan eenvoudige tekst en clipart duiken om hun snijden en graveren werk te nemen naar een ander niveau. Basic Corel kennis aangemoedigd.

 • augustus 12 - Onderhoud en probleemoplossing
  10 am - 4 p.m
  Kosten: $ 99
  Veel bedrijven en bedrijven vertrouwen op hun lasersysteem dag in dag uit en zo de machine houden and running is van vitaal belang. In de loop van deze klasse zullen we gaan over de wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse onderhoud stappen om uw laser blijven draaien als nieuw. We zullen ook gaan over het oplossen van veel van de meest voorkomende problemen. We zullen niet alleen wijzen op de oorzaken van deze fouten, maar ook hoe ze op te lossen, zodat geen enkel bedrijf naar beneden is langer dan ze moeten zijn.

Alle evenementen zal worden gehost op Fairway Lasers 'nieuwe corporate faciliteit te vinden op:
950 transport Drive
Valparaiso, IN 46383
219 - 462 - 6892
Klik hier voor een kaart.

Ga naar deze pagina's of neem contact op Fairway Laser Systems om RSVP en / of registreren voor evenementen!
www.fairwaylaser.com
fairwayeducation.setmore.com

Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.