Fairway Laser Systems breidt uit met nieuwe Vestigingt, Training Facility

2015 Jaaroverzicht

"Als we in onze 19 ste jaar vertegenwoordigen Epilog Laser, we zijn verheugd en trots om deze stap te zetten. Onze nieuwe faciliteit zal een state of the art demonstratieruimte, een grote en volledig functionele klaslokaal voor voortgezet onderwijs hebben, en in de nabije toekomst, een tech support afdeling waardoor onderdelen inventaris en service "

Dan Molchan, eigenaar en voorzitter, Fairway Laser Systems

Golden, Colo. (Jan. 11 , 2016 ) - Lange tijd Epilog Laser distributeur, Fairway Laser Systems, is verheugd om het bedrijf aan te kondigen heeft haar hoofdkantoor verhuisd naar een nieuw gebouwde faciliteit in Valparaiso, IN. Fairway Laser Systems, de exclusieve vertegenwoordigers Epilog in Illinois, Indiana, Ohio en Michigan (met uitzondering van de bovenste schiereiland), hebben ook kantoren in Ohio en Michigan.


"Als we in onze 19 ste jaar vertegenwoordigen Epilog Laser, we zijn verheugd en trots om deze stap te zetten ", aldus Dan Molchan, eigenaar en voorzitter van Fairway Laser Systems. "Onze nieuwe faciliteit zal een state of the art demonstratieruimte, een grote en volledig functionele klaslokaal voor voortgezet onderwijs hebben, en in de nabije toekomst, een tech support afdeling waardoor onderdelen inventaris en service."


"We konden niet meer enthousiast voor het team van Fairway en al hun spannende ontwikkelingen," zei Mike Dean, vice president sales en marketing voor Epilog Laser. "De nieuwe faciliteit is functioneel, stijlvol en zal Fairway te blijven verstrekken van de top-notch service en ondersteuning die ze zijn bekend om staat."


Stay tuned voor toekomstige aankondigingen op grand opening activiteiten, trainingen en nog veel meer.


Fairway Laser Systems
950 Transport Drive
Valparaiso, IN 46383
(219) 462-6892 phone
(219) 531-0312 fax
Email Fairway Laser Systems
www.fairwaylaser.com

Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.