Epilog Laser Canada, ULC. Grote opening, 16 oktober

epilog fusion m2

"We zijn ontzettend enthousiast voor deze uitbreiding. Het is al in de werken al geruime tijd en we zijn blij om te kunnen zorgen voor een geheel nieuw niveau van dienstverlening en ondersteuning aan onze Canadese klantenbestand. "

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (September 17 , 2015 ) -Epilog Laser is verheugd om de opening van Epilog Laser Canada, ULC., Een volledige dochteronderneming van Epilog Laser kondigen. De Canadese verkoop en support faciliteit, gevestigd in Mississauga, Ontario, is het hosten van een open huis viering oktober 16 dat onder meer rondleidingen, demonstraties, een laser kliniek en nog veel meer!


"We zijn ontzettend enthousiast voor deze uitbreiding," zegt Mike Dean, vice president sales en marketing voor Epilog Laser. "Het is in de werken al geruime tijd en we zijn blij om te kunnen zorgen voor een geheel nieuw niveau van dienstverlening en ondersteuning aan onze Canadese klantenbestand."


Dean, ook wel bekend als "Mr. Epilog ", zal het uitvoeren van een laser seminar bij de feestelijke opening van 5 tot 8 uur oktober 16 .

Open House uur: 10 am - 8 uur, vrijdag, oktober 16

Laser Seminar: 5 - 8 uur, vrijdag, oktober 16 . Inschrijven is verplicht - vul het vormen hier .


Private demonstraties op afspraak alleen op zaterdag, oktober 17 . Om een ​​plek te reserveren, kunt u contact opnemen Epilog Laser Canada op 905 - 608 - 1188 . 


Dag-tot-dag operaties op Epilog Laser Canada zal worden geleid door Terry Fix, sales manager, en Gilles Frenette, grondgebied sales manager bij Epilog Laser Canada. Fix en Frenette zijn beide lange tijd laser professionals die alom bekend en gerespecteerd in de industrie.


"Niet alleen Epilog ingenieur en de vervaardiging van de meest solide systemen in de industrie, hun passie voor customer service en laser onderwijs is de beste", aldus Frenette. "Ik ben vereerd om een ​​deel van de Epilog Laser Canada team, en ik kijk uit naar de samenwerking met nieuwe en bestaande klanten hier, evenals blijven Epilog legendarische customer service naar de Canadese markt te brengen."


 "Ik kon niet gelukkiger zijn om een ​​deel van deze spannende ontwikkeling," zei Fix. "Epilog Laser Canada zal blijven werken hard boven en buiten de verkoop en ondersteuning aan onze Canadese klanten aan te bieden."


Epilog Laser Canada, ULC.
3715 Laird Road, Unit 14
Mississauga, Ontario, L 5 L 0 EEN 3
Telefoon: 905 - 608 - 1188
Fax: 905 - 608 - 1199


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.