Epilog Laser kondigt achtste jaarlijkse Epilog Challenge op Instructables aan

Europees hoofdkantoor van Epilog

"We kijken ernaar uit om met Epilog samen te werken voor de 8ste jaarlijkse Epilog Challenge. We zijn altijd enorm onder de indruk van alle inzendingen voor deze fantastische wedstrijd en zijn benieuwd naar wat de deelnemers er dit jaar van maken!"

Cloude Porteus, Instructables.com bij Autodesk

Golden, Colorado, VS (28 november 2016) – Epilog Laser, de toonaangevende producent en ontwerper van CO2- en fiberlasersystemen voor graveren, snijden en markeren, kondigt bij deze met groot genoegen de achtste ronde van de Epilog Challenge aan, die dit jaar zal worden gehouden op Instructables.com. De Epilog Challenge VIII is nu open voor inzendingen en loopt nog tot 7 februari 2017. De winnaar krijgt een Zing 16 Laser van 30 watt, een vector snijraster en een compressor van Epilog.

"De Epilog Challenge is een van onze favoriete evenementen, waar we elk jaar naar uit kijken," aldus Mike Dean, Vice-President Sales and Marketing bij Epilog Laser. "We zien elk jaar opnieuw creatieve en unieke projecten - we kunnen niet wachten om de instructables van dit jaar onder ogen te krijgen!"

"Het doet ons enorm genoegen om met Epilog samen te werken voor de 8ste jaarlijkse Epilog Challenge," zegt Cloude Porteus, directeur van Instructables bij Autodesk. "We zijn elk jaar weer onder de indruk van alle inzendingen voor deze fantastische wedstrijd en zijn dus benieuwd naar wat de deelnemers er dit jaar van maken!"

De winnaar wint een pakket met een Zing 16 Laser van 30 watt, een vector snijraster, een luchtcompressor, een exemplaar van ImagePaint van Amazon Canvas, en speciaal voor lasers en CNC-routers ontworpen software voor marqueterie en inlegwerk.

Instructables.com is een populaire online gemeenschap waar enthousiaste creatievelingen hun innovatieve projecten, recepten, vaardigheden en ideeën kunnen delen. Meer informatie over Epilog Laser vindt u op epiloglaser.com. Ga naar www.instructables.com/contest/epilog8 voor meer informatie over Instructables.com en het officiële reglement voor de Epilog Challenge VIII.


For more information, contact:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software