Instructable Arduino Data Glasses wint hoofdprijs in Epilog Challenge VIII

winnaar epilog challenge viii

“Ook dit keer sta ik weer versteld, niet alleen van het grote aantal inzendingen dat we hebben ontvangen, maar ook van de creativiteit en vindingrijkheid achter veel van de Instructables. We zijn erg blij voor Alain en kunnen niet wachten om te zien wat voor fantastisch werk hij gaat maken met de laser.”

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado (6 maart 2017) – Epilog Laser maakt bekend dat Alain Mauer uit Merscheid in Luxemburg de hoofdprijs heeft gewonnen in de achtste editie van de zeer populaire Epilog Challenge op Instructables. Alain ontvangt een 30-watt Epilog Zing 16 Laser, een vectorsnijtafel en een luchtcompressor voor zijn Instructable "Arduino Data Glasses for My Multimeter". De winnaar is gekozen uit de 1.075 ingezonden Instructables voor de Epilog Challenge VIII.

 

“Ik moest het e-mailbericht twee keer lezen, want ik kon het niet geloven!” zegt Alain. “Dus ik ben naar de website van Instructables gegaan en daar zag ik het. Ik had de hoofdprijs gewonnen, maar het duurde de hele dag voor het echt tot me doordrong.”

 

Gevraagd naar zijn plannen met de laser vertelt Alain ons dat hij veel ideeën in zijn hoofd heeft. “Dit soort apparatuur biedt allerlei nieuwe mogelijkheden”, zegt hij. “Mijn eerste ingeving was om acrylvormen te snijden om nieuwe knoppen te maken voor mijn mediaspelerproject voor mijn autistische zoon, een project dat ook op Instructables.com staat. Een ander project is een mechanische iris, omdat de laser perfect is voor het snijden van de bladeren.”

 

“Ook dit keer sta ik weer versteld, niet alleen van het grote aantal inzendingen dat we hebben ontvangen, maar ook van de creativiteit en vindingrijkheid achter veel van de Instructables”, zegt Mike Dean, vicepresident verkoop en marketing van Epilog Laser. “We zijn erg blij voor Alain en kunnen niet wachten om te zien wat voor fantastisch werk hij gaat maken met de laser!” Kijk voor meer informatie op visit www.epiloglaser.com


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.