Epilog Laser kondigt zevende jaarlijkse Epilog Challenge Hosted op Instructables

epilog fusion m2

"We hebben altijd enorm voorstander van makers en we zijn vereerd en verheugd om de Epilog Challenge serie verder met Instructables"

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (September 1 , 2015 ) - Epilog Laser, de toonaangevende ontwerper en fabrikant van CO 2 en fiber laser graveren, snijden en markeren van systemen, is verheugd aan te kondigen de Epilog Challenge wedstrijd is terug voor de zevende ronde, en zal worden gehost op Instructables.com.


Epilog Challenge VII is nu open en loopt tot november 16 , 2015 . De gelukkige winnaar van de hoofdprijs zal een ontvangen 30 watt Zing 16 Laser van Epilog.


"De creativiteit, originaliteit en pure enthousiasme we zien in in de tekst voor elke Epiloog Challenge houdt nooit op om me te verbazen", aldus Mike Dean, vice president sales en marketing voor Epilog Laser. "We hebben altijd enorm voorstander van makers en we zijn vereerd en verheugd om de Epilog Challenge serie met Instructables voort te zetten."


"Ik hou afstand deze tools kennen en het Instructables auteurs om het te nemen naar het volgende niveau," zei Eric Wilhelm, oprichter van Instructables.com en directeur van de gemeenschappen bij Autodesk.


Naast de Zing 16 grote Prijs, 3 Doodler zal worden voorzien 203 Schetser 2 . 0 pennen eerste prijswinnaars!


Instructables.com is een populair-project delen online community die biedt publishing tools om te helpen gedreven, creatieve mensen hun meest innovatieve projecten, recepten, vaardigheden en ideeën uit te wisselen. Voor meer informatie over Instructables.com en lees de officiële regels Epilog Challenge VII, bezoek www.instructables.com/contest/epilog 7 .Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.