Epilog Laser opent Europees distributie- en klantenservicecentrum

Europees hoofdkantoor van Epilog

"We hebben een fantastisch team samengesteld dat onze activiteiten in Europa aanstuurt. We zijn verheugd dat we onze aanwezigheid kunnen vergroten en onze klanten en distributeurs in EMEA beter van dienst kunnen zijn.”

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (31 oktober 2016) – Epilog Laser, de toonaangevende ontwerper en producent van CO2- en fiber lasersystemen voor graveren, snijden en markeren, is verheugd mee te kunnen delen dat het bedrijf een nieuw ondersteuningscentrum in Europa opent. Epilog Laser BV is gevestigd in Houten, net buiten Utrecht (Nederland). De grootse opening werd gevierd met openhuisdagen op 27 en 28 oktober.

Deze vestiging, waarmee we onze klanten en distributeurs in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) nog beter kunnen ondersteunen, beschikt over volledig nieuwe machines en verschillende hulpmiddelen voor technische ondersteuning en reserveonderdelen.

Algemeen directeur Richard van Densen is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsactiviteiten van Epilog Laser BV. Richard heeft een uitgebreide technische achtergrond op het gebied van lasers en optische systemen en beheerde in vroegere functies de distributiekanalen voor enkele Europese en Amerikaanse bedrijven.

Martin Monrooij zal als directeur Technische ondersteuning alle technische ondersteuning voor de distributeurs van Epilog in EMEA aansturen. Martin werkte eerder bij tal van Europese bedrijven, waar hij leiding gaf aan afdelingen op het gebied van technische ondersteuning.

Naima Yaakoubi, officemanager, is verantwoordelijk voor de marketingondersteuning en zal als belangrijkste aanspreekpunt voor distributeurs fungeren. Naima heeft uitgebreide ervaring in het ondersteunen van internationale verkoop-, marketing- en klantenserviceteams.

Mike Dean, Vice-President Sales and Marketing bij Epilog Laser: "We hebben een fantastisch team samengesteld om onze activiteiten in Europa aan te voeren en we verheugen ons erop om door middel van deze grotere aanwezigheid onze klanten en distributeurs in EMEA nog beter van dienst te kunnen zijn.” "Richard en zijn team bieden een ongelooflijke meerwaarde. We vinden het geweldig om samen met hen aan dit volgende hoofdstuk te beginnen.”

Epilog Laser BV:
Duwboot 1, 3991 CD, Houten, Nederland
Tel: +31 30 760 2998


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.