Graveren Concepts viert New Houston Office met Open House februari 11

graveren concepten houston kantoor

"Niet alleen is Jimmy is het verkrijgen van de Houston locatie op zoek spectaculair, hij is ook het verzorgen van lokale klanten, het uitvoeren van laser demo's en het werken beurzen in het gebied. Hij raakte de grond lopen en heeft een fantastische aanvulling op ons team geweest. Het nieuwe kantoor ziet er prachtig uit en we hopen dat iedereen in het gebied kan stoppen door het open huis om gedag te zeggen en bekijk de nieuwe ruimte "

Jeanette Brewer, general manager, Gravure Concepts

Golden, Colo. (Jan. 19 , 2015 ) - Graveren Concepts, de lange-tijd Epilog Laser distributeur in Texas, Oklahoma, New Mexico, Louisiana, Arkansas en Hawaï, zal als gastheer van een open huis voor de feestelijke opening van de nieuwe Houston kantore van de vennootschap, die door deskundigen uit de branche zullen worden beheerd, Jimmy DuBose. DuBose heeft 25 jaar ervaring in het werken in het graveren / laser-industrie, en is goed thuis in alle aspecten, waaronder verkoop, technische ondersteuning en business management.

Roy Brewer en Randy Allen zullen ook aanwezig zijn om deze opwindende mijlpaal, die plaatsvindt op februari vieren 11 van 11 am - 3 pm bij 9001 Airport Blvd., # 508 Houston, TX 77061 . Epilog Laser systemen zullen worden opgezet en klaar voor hands-on demonstraties. Deelnemers zijn ook van harte welkom in een laser, software of graveren vragen die ze kunnen hebben te brengen.

"Niet alleen is Jimmy is het verkrijgen van de Houston locatie op zoek spectaculair, hij is ook het verzorgen van lokale klanten, het uitvoeren van laser demo's en het werken beurzen in het gebied", zegt Jeanette Brewer-Richardson, general manager van gravures Concepts. "Hij raakte de grond lopen en heeft een fantastische aanvulling op ons team geweest. Het nieuwe kantoor ziet er prachtig uit en we hopen dat iedereen in het gebied kan stoppen door het open huis om gedag te zeggen en bekijk de nieuwe ruimte. "

Graveren Concepts Houston Open House:

februari 1111 am - 3 p.m

9001 Airport Blvd., #508 Houston, TX 77061

Neem contact op Lynnette Mayberry inscripties Concepts op 817 . 460 . 8122 met vragen of om RSVP.

 

 


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.