Engraving Concepts viert 25e verjaardag met Epilog Laser

roy brouwer van het graveren concepten

"We hebben met veel sterke bedrijven die verzwakt door de jaren heen werkte. Na 25 jaar met Epilog, ze zijn sterker dan ooit. "

Roy Brewer, oprichter van Gravure Concepts

Golden, Colo. (Juli 29 , 2016 ) - Epilog langstlopende distributeurs, Gravure Concepts, zijn verheugd om te vieren 25 jaar samen met Epilog Laser. Graveren Concepts is de exclusieve distributeur van Epilog Laser producten in Texas, Oklahoma, New Mexico, Louisiana, Arkansas, en Hawaii."We hebben gewerkt met veel sterke bedrijven die verzwakt door de jaren heen", zegt Roy Brewer, oprichter van Gravure Concepts. "Na 25 jaar met Epilog, ze zijn sterker dan ooit. "

Graveren Concepts is bekend voor het feit dat een aantal van de meest gerespecteerde en toegankelijke verkoop- en ondersteunend personeel in de lasergravure-industrie, voortdurend lof krijgt toegezwaaid van klanten en andere relaties. Ze zijn ook consistent ontvangers van een aantal van Epilog meest prestigieuze verkoop awards.

"We konden niet vragen voor een betere vertegenwoordigers dan het team van Gravure Concepts", zegt Mike Dean, vice president sales en marketing voor Epilog Laser. "Hun passie voor ons product en ondersteuning van ons bedrijf is niets minder dan geweldig, en ik ben zo dankbaar dat ze hebben gehad in onze hoek voor het verleden 25 jaar. "

Gefeliciteerd meneer Brewer, en het hele Graveren Concepts team, voor 25 prachtige jaren!

 


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.