Epilog Laser onthult eView™ Camera Module voor Fusion M2


epilog fusion m2

"De eView maakt scherpe gedrukte grafiek ongelooflijk gemakkelijk en produceert uitzonderlijk nauwkeurige resultaten van overal op de tafel. Er is geen noodzaak om line-up van uw afbeeldingen om de linkerbovenhoek van de machine, of zelfs aan te passen aan de x- en y-assen. Gebruikers registratietekens simpelweg toevoegen aan hun gedrukte grafische en de camera's detecteren precies waar te snijden. "

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (Maart 9 , 2015 ) - Epilog Laser is verheugd om de nieuwe eView Camera Module vrij te maken voor de Fusion M 2 Laser. De eView Camera Module is de eenvoudigste, meest intuïtieve en meest nauwkeurige tool voor het snijden voorgedrukte / verwerkt graphics op acryl, hout, karton, papier, stof applique, en nog veel meer.


"De eView snijdt afgedrukte afbeeldingen ongelooflijk makkelijk uit en produceert uitzonderlijk nauwkeurige resultaten, waar dan ook op de werktafel”, Mike Dean, Vice President Sales and Marketing bij Epilog Laser. "Je hoeft je afbeeldingen niet vanaf de linkerbovenhoek van de machine uit te lijnen of ook maar op de x- en y-as af te stemmen”, legt hij uit. "Gebruikers voegen simpelweg registratiemarkeringen aan hun afbeelding toe, waarna de camera's precies detecteren waar ze moeten snijden.”


Nadat gebruikers hun afbeeldingen op de tafel hebben geplaatst, toont Job Manager van Epilog een realtime foto van de lasertafel met de afgedrukte afbeelding en de daadwerkelijke positie ervan op de tafel. Gebruikers kunnen in Job Manager klikken op de registratiemarkeringen die ze willen gebruiken; de eView Camera software doet dan de rest.


"De eView onderscheidt zich vooral door het ontwerp met drie camera's”, vertelt Dean. "Andere camerasystemen met een enkele invalshoek moeten handmatig worden geprogrammeerd om registratiemarkeringen te vinden, maar het eView-systeem 'ziet' de registratiemarkeringen, zoekt hun exacte positie en koppelt de exacte project layout terug naar het beeldscherm voordat er wordt gesneden.”Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.