Epilog Laser breidt verkoop- en marketingteam uit

epiloog laser nieuwe werknemer

"Devon heeft een indrukwekkend design achtergrond en is erg creatief. We zijn verheugd om te zien wat fantastische creaties zij ontwikkelt op de laser! ''

Mike Dean, vice president van sales en marketing, Epilog Laser

Golden, Colo. (Mei 31 , 2016 ) - Epilog Laser is verheugd om de toevoeging van Devon Posey, grafisch ontwerper aan te kondigen, om de verkoop van het bedrijf en marketing team.

'' Devon heeft een indrukwekkende design achtergrond en is erg creatief ", zegt Mike Dean, vice president sales en marketing voor Epilog Laser. "Als je in staat bent om de creativiteit van een kunstenaar te combineren met de mogelijkheden van een van onze systemen zijn, grote dingen zijn gebonden aan gebeuren. We zijn verheugd om te zien wat fantastische creaties zij ontwikkelt op de laser! "Posey komt te werken in de verkoop en marketing afdeling, gericht op web en print design, spannende monster creaties, en het ontwikkelen van laserable ideeën om te schakelen succes van de klant.

Posey behaalde haar bachelor in de grafische vormgeving van Harding University in Arkansas, en is werkzaam in de grafische gebied sinds het afstuderen. Sommige van haar top vaardigheden omvatten web design, corporate branding, verpakking ontwerp, fotografie, en het creëren van eblasts.

"Zodra ik zag de laser, mijn geest sprong onmiddellijk om alle geweldige creaties die mogelijk zou zijn", aldus Posey. "Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik een lange-termijn relatie konden bouwen en was zeer selectief over het soort bedrijf waar ik wilde werken. Epilog Laser afgevinkt alle vakjes als het ging om carrière groei, spannende mogelijkheden en een bedrijf waar ik was opgewonden om een ​​deel van een echt team zijn. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van de vele successen en mijlpalen in de toekomst Epilog's. "

 

 


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188


help desk software