Epilog Laser Canada, ULC. breidt uit met nieuwe onderhoudsmonteur

2015 Jaaroverzicht

"Jon's laser achtergrond en sterke klantenservice vaardigheden maken hem een ​​fantastische aanvulling op ons team. Hij raakte de grond lopen en we konden niet meer opgewonden om hem aan boord te zijn! "

Terry Fix, Sales Manager, Epilog Laser Canada ULC.

Golden, Colo. (Maart 21 , 2016 ) -. Epilog Laser Canada, ULC, een volledige dochteronderneming van Epilog Laser, is verheugd om de toevoeging van technicus Jon Veeneman het bedrijf de support team aan te kondigen. Jon brengt met hem een ​​uitmuntende reputatie en een sterke achtergrond in de lasertechnologie.


"Jon's laser achtergrond en sterke klantenservice vaardigheden maken hem een ​​fantastische aanvulling op ons team", aldus Terry Fix, sales manager bij Epilog Laser Canada, ULC. "Hij raakte de grond lopen en we konden niet meer opgewonden om hem aan boord te zijn."


Terwijl de primaire rol van Jon's service en ondersteuning zal zijn, zal hij ook een hand in de andere dag-tot-dag operaties inclusief verzendkosten / ontvangen en voorraadbeheer als het team in Mississauga groeit en breidt uit. Jon kreeg een diploma van de Niagara College Photonics Technician programma, waarin hij studeerde theorieën en voltooide laboratoria in veel verschillende gebieden, zoals glasvezel, lasers, en de productie van fotonische principes. Tijdens zijn tijd daar, Jon had ook de mogelijkheid om te werken met een solid state lasers, CO 2 lasers, YAG lasers om een ​​paar te noemen.


"Ik ben enthousiast voor dit nieuwe avontuur met Epilog en zal werken onvermoeibaar te helpen versterken en verstevigen de aanwezigheid van het bedrijf hier in Canada", zei Jon. "Ik kijk ernaar uit om bij te dragen op alle mogelijke manieren om het maken van onze klanten hier in Ontario gevoel verzorgd en goed verzorgd."Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.