Terugblik op 2017

epilog terugblik op 2017

"Hoewel elk jaar zo zijn eigen uitdagingen en successen oplevert, is 2017 over het geheel genomen een uitstekend jaar voor ons geweest. We kunnen onze fantastische medewerkers en distributeurs niet genoeg bedanken, maar dat geldt natuurlijk ook voor onze trouwe klanten en fans die ons trouw blijven steunen en zo'n grote bijdrage leveren aan ons succes."

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado, VS (19 december 2017) – Nu we ons op 2018 voorbereiden, kijken we bij Epilog Laser graag terug op het nieuws, de evenementen en de successen die we de afgelopen 12 maanden hebben mogen meemaken. Bekijk enkele van de hoogtepunten uit 2017.

Blijvende groei - Dit jaar hebben we een nieuwe administratief medewerker aangenomen op ons Canadese kantoor; vier nieuwe medewerkers op ons Europese kantoor en zeven nieuwe medewerkers op ons wereldwijde hoofdkantoor in Golden, Colorado, in de VS. Onze nieuwe teamleden zijn te vinden in allerlei verschillende functies, zoals boekhouding, engineering, productie, technische ondersteuning en verkoop en marketing. Mede dankzij onze uitbreiding op al onze locaties hebben we in 2017 opnieuw een recordomzet behaald.

Meer middelen - We hebben onlangs een nieuwe videocontentproducer aangenomen in ons verkoop- en marketingteam vanwege de toegenomen vraag naar instructie- en technische video's. We zijn al druk bezig met het opbouwen van een robuustere videotheek voor onze huidige en toekomstige klanten. We zijn ook erg enthousiast over de uitgave van een uitgebreide, meer dan 50 pagina's tellende gids voor onze fiberklanten onder de titel Gids voor industrieel etsen en markeren, vol met inzichten, tips en trucs voor het graveren van metaal met onze fibersystemen.

Steun voor de maker-beweging - Epilog heeft niet alleen de grote Maker Faires in San Mateo en New York gesponsord, maar ook diverse lokale en kleine makersmarkten in de rest van het land. We hebben ook Make48 gesponsord, de razend populaire tweedaagse uitvindmarathon, waar teams 48 uur de tijd hebben om een prototype van een product te bedenken en te maken dat een echt probleem oplost. Verder hebben we de derde jaarlijkse Makerspace Contest op instructables.com gesponsord en een Zing 24 Laser van 40 watt gedoneerd als onderdeel van het prijzenpakket. We staan ook voor de start van de 9e jaarlijkse Epilog Challenge op Instructables – binnenkort meer nieuws daarover!

Iets terugdoen - Dankzij gulle giften van de directie en werknemers van Epilog en onze vrienden bij Colorado 811 hebben we tijdens de kerstperiode meer dan 1.000 dollar kunnen inzamelen. Met dat bedrag hebben we honderden cadeautjes (5 volle Zing-dozen vol!) kunnen kopen voor de Santa Shop at The Action Center.

"Hoewel elk jaar zo zijn eigen uitdagingen en successen oplevert, is 2017 over het geheel genomen een uitstekend jaar voor ons geweest", zegt Mike Dean, vicepresident verkoop en marketing van Epilog Laser. "We blijven ons team uitbreiden, bieden onze klanten steeds meer middelen, breken verkooprecords en ga zo maar door. Volgend jaar is de 30e verjaardag van Epilog en we kunnen onze fantastische medewerkers en distributeurs niet genoeg bedanken. Dit geldt natuurlijk ook voor al onze trouwe klanten en fans die ons blijven steunen en zo'n grote bijdrage leveren aan ons succes."

2018 begint al over een paar weken en we zijn enorm benieuwd wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft.  We willen iedereen - onze klanten, vrienden, fans en partners - graag bedanken voor hun bijdrage aan een fantastisch jaar voor Epilog Laser. We wensen jullie allen een prettig kerstfeest en een vreugdevol en voorspoedig 2018.


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.