Terugblik op 2016

jaarlijkse inzameling kerstcadeaus bij epilog

"Elk jaar brengt altijd zijn eigen uitdagingen en successen met zich mee, maar in het algemeen was 2016 een fantastisch jaar voor Epilog Laser. We hebben niet alleen ons team uitgebreid, maar ook onze productlijn. Zo hebben we dit jaar een recordverkoop kunnen verwezenlijken."

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado, VS (21 december 2016) – Nu we ons op 2017 voorbereiden, kijken we bij Epilog Laser graag terug op het nieuws, de evenementen en de successen die we de afgelopen 12 maanden hebben mogen meemaken. Hier volgen een paar hoogtepunten van 2016:

Een jaar van uitbreiding – In 2016 werd ons nieuwe Europese distributie- en klantenservicecentrum in het Nederlandse Houten op feestelijke wijze geopend. Dankzij dit nieuwe Europese hoofdkantoor kan Epilog haar klanten in heel Europa nog betere ondersteuning bieden. Epilog verwelkomde wereldwijd 29 nieuwe medewerkers, waaronder een financieel directeur, webdesigners en grafisch ontwerpers, servicetechnici en versterking van onze ingenieurs- en productieteams. Deze medewerkers hebben allemaal hun steentje bijgedragen aan de sterke groei en recordverkoop van Epilog in 2016. Ook bij onze distributeurs werd er uitgebreid: zowel Fairway Laser Systems als Prism Sales verhuisden naar grotere gebouwen, waar ze hun klanten beter van dienst kunnen zijn, met meer ruimte voor demonstraties, maar ook voldoende plaats voor training en opleiding.

Een innovatief jaar – We hebben dit jaar onze fantastische nieuwe galvolaser gelanceerd, de Epilog G2! Dit is het eerste galvo-lasersysteem met lasermarkering over een groot werkoppervlak dat geen afbreuk doet aan de kwaliteit van het graveerwerk en dat niet vereist dat producten eerst geïndexeerd moeten worden. De G2 is een gepulseerde fiberlaser die met opmerkelijk hoge snelheid een instelbaar graveergebied van maar liefst 24" x 24" kan graveren.

Een productief jaar - Epilog sponsorde de Maker Faires in San Mateo en New York City, en bovendien ook de National Maker Faire, die doorging in Washington D.C. Daarnaast namen verschillende distributeurs van Epilog deel aan kleinere Maker Faires over heel de Verenigde Staten. Ook sponsorden we de tweede jaarlijkse Makerspace Contest op instructables.com, en schonken we een Zing 24 Laser van 40 watt als hoofdprijs. Bovendien is de achtste editie van de Epilog Challengein volle gang, eveneens op instructables.com. De winnaar van deze populaire wedstrijd mag een Zing 16 van 30 watt mee naar huis nemen!

Een gul jaar - Dankzij gulle giften van de directie en werknemers van Epilog, en van onze vrienden bij Colorado 811, hebben we tijdens de kerstperiode maar liefst $1.589 mogen inzamelen. Met dat bedrag hebben we meer dan 200 cadeautjes kunnen kopen voor de Santa Shop van The Action Center. De Santa Shop is een initiatief dat elk jaar in Jefferson County, Colorado, plaatsvindt en waar gezinnen met lage inkomens in december een week lang gratis kerstcadeaus kunnen kiezen. Zo kunnen ouders hun beperkte budget gebruiken voor elektriciteit, voeding en huur. Ook de rest van het jaar blijven we The Action Center met een maandelijkse gift ondersteunen.

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en we zijn erg benieuwd wat 2017 voor ons in petto heeft. We willen iedereen - onze klanten, vrienden, fans en partners - graag bedanken voor hun bijdrage aan een fantastisch 2016 voor Epilog Laser. Prettig kerstfeest en onze beste wensen voor een vreugdevol en voorspoedig nieuw jaar.


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.