Terugkijkend op 2015 - Een Year in Review

2015 Jaaroverzicht

" 2015 bracht zijn aandeel van ups en downs, maar over het algemeen is een bijzonder jaar geweest voor ons. We verloren twee prachtige medewerkers ziekte; Maar we verenigd als bedrijf en gezin door te trekken. Op een veel helderder opmerking, we hadden ook een spannend jaar met nieuwe producten, ontwikkelingen en een paar nieuwe gezichten toe te voegen aan het team. "

Mike Dean, vice president van sales en marketing, Epilog Laser

Golden, Colo. (December 22 ) - Als een ander jaar ten einde loopt, zijn we op Epilog Laser altijd genieten van terug te kijken over de spannende aankondigingen, gebeurtenissen en prestaties die we hebben meegemaakt in het verleden 12 maanden. 2015 heeft een ongelooflijk jaar voor ons geweest. We breiden onze oprechte waardering voor onze medewerkers, distributeurs, klanten en fans en vrienden voor dit en elk jaar hun niet aflatende steun. Dit is wat we tot dit jaar zijn geweest:


  • Onze exclusieve distributeurs in Australië weggaf een Mini 24 in een sweepstakes tekening in het begin van het jaar - de gelukkige winnaar was Architectural Sign Industries!
  • Met trots lanceerde de nieuwe Fusion 32 M 2 dual-source lasersysteem.
  • En samen met de Fusion 32 M 2 Kondigden we de toevoeging van de eView Camera Module op de Fusion Laser-serie!
  • We sponsorde de inaugurele Makerspace Contest op Instructables.com, het doneren van een 40 watt Zing 24 en vector net als de hoofdprijs! Coventry Makerspace in het Verenigd Koninkrijk was de gelukkige winnaar van de nieuwe lasersysteem.
  • Epilog Laser werd uitgeroepen tot de # 1 Best Place to Work in Denver door de Denver Business Journal. Dit was onze zevende nominatie en de eerste de eerste plaats te winnen!
  • We partnered opnieuw met Instructables.com voor het zevende jaarlijkse Epilog Challenge. Eén gelukkige winnaar ontvangt een gloednieuwe ontvangen 30 watt Zing 16 Laser voor de beste instructable!
  • Na de lancering van Epilog Challenge VII, gingen we naar het noorden naar Epilog Laser Canada, ULC., Een volledige dochteronderneming van Epilog Laser openen. De Canadese verkoop en support faciliteit, gevestigd in Mississauga, Ontario.
  • Naar aanleiding van het grote succes van de Fusion M 232 , Aangepast we de technologieën ontwikkeld om de Fusion M creëren 240 , Waaronder de populaire dual-source capaciteiten en eView Camera Module !
  • Zoals het vakantieseizoen op gang gekomen, Epilog gecoördineerd onze jaarlijkse speelgoed rijden - dit jaar waren we in staat om $ te verhogen 1475 dollars en we gedoneerd meer dan 300 speelgoed naar de Santa Shop in The Action Center in Jefferson County, CO.
  • Terwijl dingen afbouw nu wordt Epilog sterk uit te breiden - in de afgelopen maand alleen al hebben we een aantal nieuwe mensen brachten op het team, met inbegrip van Chris Carpenter, directeur van IT; Wayne Kunze, Test Engineering Manager; en Sara Pettit, human resources manager. We zijn verheugd om ze allemaal aan boord.

Met 2016 slechts enkele weken weg, is Epilog ernaar uit om ervoor te zorgen dat volgend jaar zal worden gevuld met meer spannende aankondigingen en prestaties.


We willen graag onze oprechte dank uit te breiden om u - onze klanten, vrienden, fans en medewerkers - voor uw steun in het helpen maken 2015 een van de beste jaren in de geschiedenis van Epilog Laser. Merry Christmas, prettige feestdagen en de beste wensen aan allen voor een prachtige en welvarende nieuwe jaar.


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.