Epilog Laser als nr 1 Best Place to Work in Denver!

#1 best place to work award

"Na zeven nominaties en zes keer als finalist, hebben we eindelijk genomen de nummer een plek - Ik kon niet meer trots op deze prestatie en dankbaar voor onze medewerkers."

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (Mei 29 , 2015 ) - Epilog Laser is blij te kunnen aankondigen dat we zijn uitgeroepen tot de nummer een plek om te werken in Denver in de extra grote zakelijke categorie. De Best Place to Work-wedstrijd werd gepresenteerd door de Denver Business Journal en Epilog is uitgeroepen tot een top tien finalist voor de award een indrukwekkende zes keer!


van 40 Colorado finalisten in vier categorieën, Epilog was het enige productiebedrijf te plaatsen in de top tien in de extra grote zakelijke categorie, die bedrijven omvat met 100 + Medewerkers. De resterende negen finalisten in deze categorie werden samengesteld uit dienstverlenende bedrijven zoals financiën, consultancy, bouw en communicatie bedrijven.


"Deze award is al jaren in de maak", aldus Mike Dean, vice president van sales en marketing bij Epilog Laser. "Na zeven nominaties en zes keer als finalist, hebben we eindelijk genomen de nummer een plek - Ik kon niet meer trots op deze prestatie en dankbaar voor onze medewerkers."


The Best Places to Work concurrentie onderzoekt beste bedrijven van Denver, zoals bepaald door de mensen die het beste kennen - hun werknemers. Medewerkers voor elke onderneming werden ondervraagd door Quantum werknemers en de bedrijven gerangschikt door hun uiteindelijke scores.Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188

Email Amy DallmanPopulaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.